Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Kam zmizlo to nežné žieňa? Natalie Portman už nevyzerá ako kedysi!
Zdielať na

Kam zmizlo to nežné žieňa? Natalie Portman už nevyzerá ako kedysi!

Zdroj: independent.co.uk

Natalie Portman poriadne prekvapila svojich fanúšikov!

Thor vo filmoch oslavuje už takmer 10 rokov a po krátkej, odmlke sa do franšízy vracia aj Natalie Portman. Tá však poriadne prekvapila svojim výzorom!

Táto 40-ročná herečka sa vracia ako Jane Fosterová, ktorá však pravdepodobne príde k novým schopnostiam. Aspoň to tak v novom traileri vyzerá. Pozornosť fanúšikov však zaujala jej nová fyzička, na ktorej Natalie poriadne zamakala. Chudla už napríklad pre film Čierna labuť, kde hrala baletku, no teraz nabrala poriadne veľa svalovej hmoty. V traileri si Jane podrží aj Thorovo kladivo Mjölnir, čo je tiež poriadne prekvapivé, no pre čitateľov komiksov už dlho očakávané. 

polygon.com

Naposledy sa Natalie ako Jane v Thorovi objavila v roku 2013. Jej návrat oslavujú ľudia aj na Twitteri, kde ho takmer všetci vnímajú pozitívne. Mnohým jej rola pripomína Padmé Amidalu zo Star Wars, ktorá bude tiež navždy spájaná s Natalie. To, či sa Jane a Thor k sebe vrátia, však vôbec nie je zjavné, pretože Thor v traileri bozkáva inú ženu. V spomínanom traileri k filmu Thor: Láska a hrom vidíme aj iné známe tváre, na ktoré sa môžeme tešiť už od 7.7.2022. 

Najčítanejšie