Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jamie Dornan oslávil 40-tku: Podľa tohto videa to bolo naozajstné rodeo!
Zdielať na

Jamie Dornan oslávil 40-tku: Podľa tohto videa to bolo naozajstné rodeo!

Zdroj: Variety

Sexy herec vie oslavovať vo veľkom štýle!

V nedeľu oslávil herec Jamie Dornan 40 rokov. Na svoj vek síce nevyzerá, no to neznamená, že nebol dôvod na poriadnu oslavu. Na svoj Instagram pridal zaujímavé video, ktoré ukazuje jeho párty v štýle kovbojov. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jamie Dornan (@jamiedornan)

Vo videu jazdí na mechanickom býkovi, na ktorom vydržal približne 8 sekúnd, počas ktorých ho jeho kamaráti nezabudli povzbudzovať. 

Do svojich 40 rokov toho Jamie stihol naozaj veľa. Len tento rok bol nominovaný na Zlatý glóbus za svoj výkon vo filme Belfast. Fanúšikov po celom svete si získal aj vďaka postave Christiana Greya v snímke 50 odtieňov sivej. Avšak Jamie minulý rok stratil otca, ktorý zomrel na COVID-19. "Upokojuje ma, že vedel, že robím na tomto filme," povedal Jamie po nakrútení snímky Belfast. 

"Počas mojej kariéry som pracoval s naozaj zaujímavými ľuďmi, sú to aj súčasné talenty, o ktorých sa práve hovorí. Ale často môj otec nikdy o týchto ľuďoch napočul. Bolo teda pekné, keď som nakrúcal Belfast, že som mohol povedať, že Judi Dench hrá moju mamu a Ciarán Hinds hrá môjho otca. Bol na mňa hrdý, viete? Lenže potom, bolo to ťažké, keďže to vedel a nemal šancu to vidieť. Nielen vidieť film, ale nevidel ani tú skvelú odozvu," priznal Jamie. Belfast rozhodne patrí medzi filmy, ktoré sa oplatí vidieť a to nielen kvôli Jamiemu. 

Najčítanejšie