Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lady Gaga naspievala titulnú pieseň pre Top Gun: Maverick! Vypočujte si tento nový hit!
Zdielať na

Lady Gaga naspievala titulnú pieseň pre Top Gun: Maverick! Vypočujte si tento nový hit!

Zdroj: Billboard

Zaslúži si Lady Gaga ďalšiu nomináciu na Oscara?

V utorok vydala speváčka a herečka Lady Gaga novú pieseň, ktorá je zároveň titulným singlom pre film Top Gun: Maverick. Ide o pomalú baladu, ktorá vyzýva fanúšikov, aby mali vieru v ľudstvo.

"Chcela by som povedať, že som napísala pesničku k neskutočnému filmu Top Gun: Maverick, ale tiež pre ľudí, ktorí cítia, že už nikdy nebudú v poriadku. Počas ťažkých časov ma život naučil mať nádej v ľudstvo, aj keď je ťažké mať nádej v samú seba," napísala Lady Gaga na svoj Instagram. 

Pieseň sa volá Hold My Hand a pracovala na nej s producentom Benjaminom Riceom, ktorý s ňou pracoval aj na albume Chromatica z roku 2020. Slová piesne venuje Lady Gaga tým, ktorí sú zranení a hľadajú pomoc. Spolu so singlom pridala speváčka aj fotku s hviezdou filmu, Tomom Cruisom, na ktorej ho bozkáva na líce. Ten prišiel na jej koncert do Las Vegas, kde Lady Gaga momentálne sídli. "Keď som písala pieseň pre Top Gun: Maverick, vôbec som si neuvedomila to množstvo úrovní, ktoré zasiahne, ako napríklad srdce tohto filmu, moju vlastnú psychika aj svet, v ktorom aktuálne žijeme. Pracovala som na tejto pesničke roky a snažila som sa ju robiť dokonalejšou. Chcela som urobiť pesničku, v ktorej budeme zdieľať našu potrebu, aby nám druhí rozumeli a aj aby sme rozumeli jeden druhému - túžbu byť blízko, keď sa cítime byť ďaleko a schopnosť osláviť životy našich hrdinov," povedala. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga)

"Som vďačná Tomovi a Hansovi Zimmerovi a tiež Joeovi Kosinskemu za túto príležitosť. Bola to nádherná skúsenosť pracovať s nimi," dodala. Vypočujte si túto novinku. 

Najčítanejšie