Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hriešny tanec bude mať pokračovanie: Vráti sa Baby?
Zdielať na

Hriešny tanec bude mať pokračovanie: Vráti sa Baby?

Zdroj: usmagazine.com

Jonathan Levine, filmár, ktorý stojí za komédiami Stará láska nehrdzavie či 50/50 bude snímku režírovať.

Kto by nemiloval Hriešny tanec? Tanečný film z roku 1987 v hlavných úlohách s Jennifer Grey a už zosnulým Patrickom Swayzem si získal srdcia mnohých. Štúdio Lionsgate pripravuje jeho pokračovanie a už má aj jasnú predstavu, kto v ňom nesmie chýbať. 

Predtým, než štúdio rozhodlo, kto bude film režírovať, sa Levine objavil už aj v zozname producentov tohto filmu a taktiež sa podieľal aj na písaní scenára spoločne s Elizabeth Chomko. Nakrúcať by sa malo začať už tento rok a v kinách by sme ho mali vidieť v roku 2024. 

Levine sľubuje, že v pokračovaní budeme počuť aj hudbu z originálneho filmu, no nebude chýbať ani hip-hop z 90. rokov. Hovorí sa, že Patricka Swayzeho zvažujú vrátiť do filmu digitálnym spôsobom. "Neviem sa dočkať spolupráce s Jennifer a teším sa na to, že prinesiem divákom nádherný letný príbeh a romantiku v spojení s tancom, ktoré predstavíme novej generácii fanúšikov. Pre starších fanúšikov mám prísľub, že im nezruinujem detstvo. Náš cieľ splníme sofistikovane, s istou ambíciou a predovšetkým s láskou," povedal Levine, ktorý zároveň potvrdil návrat Jennifer Grey, ktorá bude aj producentkou pokračovania.

Podľa štúdia Lionsgate je Hriešny tanec najlepšie predávaným filmom v ich arzenále. Spomínané pokračovanie však nie je jediné, ktoré bude existovať. V roku 2004 sme mali možnosť vidieť Hriešny tanec 2: Havanské noci a existuje aj televízna prerábka z roku 2017.

Určite sa zhodneme, že Hriešny tanec je už súčasťou histórie a kultúry a urobiť pokračovanie takéhoto úspešného filmu určite nie je jednoduché a tak všetkým budeme musieť držať palce, nech to dopadne čo najlepšie. 

Najčítanejšie