Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bella Thorne priznala, ktorú drogu užívala už ako dieťa: Prečo to pre ňu bolo v poriadku?
Zdielať na

Bella Thorne priznala, ktorú drogu užívala už ako dieťa: Prečo to pre ňu bolo v poriadku?

Zdroj: lifeandstylemag.com

Len 24-ročná herečka má bohaté skúsenosti s drogami a nehanbí sa o tom hovoriť.

Bella Thorne nemá problém s užívaním marihuany. Mladá herečka má dokonca ambíciu ovládnuť s touto drogou priemysel. Bývalá Disney hviezda sa totiž netají tým, že marihuanu doslova miluje. Pre magazín Cannabis Now prezradila, že fajčenie tejto drogy už od detstva zmenilo jej život k lepšiemu, a preto sa rozhodla začať s vlastnou spoločnosťou orientovanou na produkciu marihuany. Tú založila v roku 2019 pod názvom Forbidden Flowers. 

"Moje telo ma v tej dobe odmietalo a o mojej úzkosti sa veľmi nehovorilo, najmä nie v mojej rodine. Nemala som žiadne odpovede a cítila som sa úplne beznádejne. Tráva mi veľmi pomohla . Úplne mi to zmenilo život. Bola som vo fáze, keď mi doktori chceli nasadiť lieky a bola som vtedy naozaj mladá," priznala. Lieky jej údajne s jej úzkosťami nakoniec aj tak nepomáhali. Jej starší brat jej navrhol koncetrovanejšiu formu marihuany, ktorá jej však tiež nevyhovovala a myslela si, že s touto drogou nadobro skončila. 

forbes.com

Momentálne Bella priznáva, že jej fajčenie marihuany pomáha neskutočným spôsobom a aj napriek tomu, že jej rodičia s tým zo začiatku nesúhlasili. Samozrejme, existujú varovania, že fajčenie marihuany v takom nízkom veku môže dramaticky súvisieť so zlým vývojom mozgu, tvorbou psychiatrických porúch a dokonca môže aj zvyšovať pocity úzkosti. "Moja mama však videla, že mi to naozaj pomáha a videla, že som aj po tráve schopný človek," pokračovala. 

"Fajčila som trávu ešte keď to bolo tabu. Začala som so svojou spoločnosťou, keď to bolo tiež tabu a verejnosť si myslela, že som úplne šialená a že musím každý deň žúrovať. Ani neviem, čo si vlastne mysleli. Hovorí sa o mne veľmi veľa vecí. A potom ľudia zistili, že Forbidden Flowers je skutočný biznis a ja som v jeho vedení. Cannabis sa stal viac akceptovaným," priznala. "Každý ma vlastnú traumu. To, čo sa deje na Ukrajine je nevysloviteľné, to je niečo úplne iné. Ale trauma postihuje každú osobu. Ja som stratila otca, keď som mala 8 rokov a počas dospievania som bola zneužívaná," povedala Bella. Myslíte si, že si zvolila správny spôsob na vyrovnanie sa so svojimi traumami? 

Najčítanejšie