Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ďalšie obvinenie Billa Cosbyho: V tomto slávnom dome znásilnil tínedžerku!
Zdielať na

Ďalšie obvinenie Billa Cosbyho: V tomto slávnom dome znásilnil tínedžerku!

Zdroj: formulatv.com

Súd v Kalifornii rozhodol o vine herca a komika Billa Cosbyho.

To, že Bill Cosby nie je tým vtipným otcom zo seriálu, ktorý mnohí dobre poznáme, je už všetkým jasné. K hrozným usvedčeniam, ktoré sa v minulosti potvrdili, teraz pribudlo ďalšie. V roku 1975 mal Bill znásilniť len 16-ročné dievča. 

Tento hrozný čin sa stal v Playboy vile v Los Angeles, ktorá je známa svojími bujarými oslavami. Bill má momentálne 84 rokov a dievča, o ktoré sa v tejto veci jedná, je Judy Huth. Tá má teraz 64 rokov. Keďže v čase, keď sa udalosť stala, nebola ešte dospelá, súd sa k veci postavil ako k nedobrovoľnému sexuálnemu aktu s dieťaťom. Bill má Judy vyplatiť 500 000 dolárov ako odškodné. 

pbs.org

"Cítim zadosťučinenie," povedala Judy po verdikte poroty. Tento súd sa tiahol po dobu 7 a pol roka. Cosby sa na súde nezúčastnil, dokonca na ňom ani nevypovedal. V roku 2015 však nahral video, kde všetko poprel. Jeho zástupca však povedal, že aj tento verdikt súdu je pre nich víťazstvom, pretože podľa nich Judy Huth chcela vysúdiť milióny dolárov a dostala oveľa menej. Aj po verdikte Cosby tvrdí, že k sexuálnemu aktu medzi ním a Judy Huth nikdy nedošlo. Billa Cosbyho obvinilo za ostatné roky zo sexuálneho obťažovania a znásilnenia viac než 60 žien. Jeho kariéra sa týmito obvineniami úplne skončila a mal veru čo vysvetľovať... 

Najčítanejšie