Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vracia sa pred kameru, aby si zahrala po boku tohto herca! Pomohli peniaze od Netflixu?
Zdielať na

Vracia sa pred kameru, aby si zahrala po boku tohto herca! Pomohli peniaze od Netflixu?

Zdroj: nzherald.co.nz

Cameron Diaz uvidíme v novom filme!

Len pred štyrmi rokmi oznámila obľúbená herečka Cameron Diaz odchod do hereckého dôchodku. Do Hollywoodu sa vracia s akčnou komédiou Back in Action. Všetky detaily o filme, ktorý zastrešuje produkcia Netflixu, sú zatiaľ pod rúškom tajomstva. Jediná vec, ktorú štúdio prezradilo je, kto bude po boku známej herečky hrať. 

Bude to herec Jamie Foxx a tým pádom to bude už tretí film, na ktorom táto dvojica spolupracuje. Prvým bol Víťazi a porazení z roku 2014 a muzikál Annie z roku 2014, čo bol zároveň aj projekt, ktorý bol Cameronin posledný. 

dailymail.co.uk

"Len Jamie Foxx ma vie dostať späť do akcie!!! Neviem sa dočkať a bude to super!" napísala Cameron do svojho príbehu na Instagrame. Jamie novinku prezradil už vo štvrtok na Twitteri a zdieľal hlasový rozhovor medzi ním a Cameron. Do celej konverzácie sa pridal aj hráč amerického futbalu Tom Brady. "Rozprával som sa s Jamiem a povedal, že potrebuješ pár rád, ako sa vrátiť z dôchodku. Som v tom relatívne úspešný," zaznelo tiež v rozhovore. 

Back in Action bude režírovať Seth Gordon, ktorý má na svedomí už aj komédiu Šéfovia na zabitie. Cameron stihla počas "dôchodku" priviesť na svet dcérku Maddix a vydať sa za muzikanta Benjiho Maddena. Uvidíme, ako jej po dlhšej pauze pôjde hranie, no je isté, že mnoho fanúšikov sa jej nevie už dočkať. 

Najčítanejšie