Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Toto je 9 hercov, ktorí nezískali vysnívanú rolu: Skazili im to tieto veci!
Zdielať na

Toto je 9 hercov, ktorí nezískali vysnívanú rolu: Skazili im to tieto veci!

Ani hercom sa stále nedarí dosiahnuť to, čo chcú. Ktoré úlohy im unikli pre zaujímavé dôvody?

Harry Styles 

Harry je skvelým spevákom, ktorý postupne zasahuje aj do hereckého sveta. Veľmi túžil po úlohe Elvisa, v novinke, ktorá je práve v kinách. Úlohu nakoniec  dostal Austin Butler, ktorému perfektne sadla. "Harry je naozaj talentovaným hercom. Rád by som s ním raz pracoval. Jediným problémom je, že už je to Harry Styles. Už je ikonou," povedal režisér filmu. 

brightside.me

Tom Holland

Tom veľmi túžil po úlohe Finna v novej trilógii Star Wars. Dokonca sa dostal aj na kasting, no ten vôbec nedopadol dobre. "Nevedel som sa prestať smiať. Pripadalo mi to veľmi vtipné. Cítil som sa veľmi zle, pretože pani, ktorá napodobňovala robota, sa veľmi snažila. Samozrejme, túto rolu som nedostal. Nebol to najlepší moment môjho života," povedal Tom. 

brightside.me

​Freddie Prinze Jr.

Tomuto hercovi sa takmer splnil sen a zahral si Petra Parkera. Počas kastingu však povedal niečo, čo nemal. "Dostal som sa do tohto celého univerza a do toho, ktoré sú moje obľúbené časti Spider-Mana. Hlúpo som do konverzácie zahrnul Venoma. Keď som odišiel z kastingu, niekto mi povedal, že som o Venomovi rozprával 25 minút a tak som šiel domov sklamaný a nahnevaný," povedal. Ako už vieme, rolu nedostal. 

brightside.me

​Andrew Garfield

Skvelý herec Andrew Garfield takmer hral Princa Caspiana v Kronikách Narnie! "Pamätám si, že som zúfalo chcel túto úlohu. Hovoril som si, že to môže byť ono. A brilantný herec Ben Barnes túto úlohu dostal. Myslím si, že sa rozhodovalo medzi mnou a ním a pamätám sa, že som tým bol posadnutý," priznal Andrew. 

brightside.me

​Eddie Redmayne

Oscarový herec Eddie Redmayne mal záujem o úlohu Kylo Rena. Ako dobre vieme, tú nakoniec získal Adam Driver. "Bol to naozaj zábavný moment. Bola to práve Nina Gold, ktorej už teraz ďakujem, že ma obsadila do mnohých filmov. Sedela na tomto kastingu a ja som skúšal niekoľko verzií, ktoré som mal pripravených k tejto postave. Asi po 10 pokusoch sa ma opýtala, či mám pripravené ešte niečo, na čo som odpovedal nie," spomínal Eddie.

brightside.me

​Chris Kelin

Chris si chcel naozaj zaspievať v muzikáli Mamma Mia!, no spievanie mu na kastingu vôbec nešlo. "Zobral som to ako príležitosť. Neviem spievať! Neviem, čo som tam robil. Ale chopil som sa tejto šance. Je to muzikál, chcel som vedieť, či mám šancu. Naozaj to bol náročný kasting," povedal. 

brightside.me

​Robin Williams 

Podľa známych informácií chcel Robin hrať postavu Hagrida vo filmoch o Harrym Potterovi. Avšak táto úloha bola vytvorená pre britského herca. "Robin mi volal, lebo tú úlohu naozaj chcel, ale film bol obsadený len britskými hercami," priznal šéf kastingu.

brightside.me

​Robert Redford

Robert chcel naozaj hrať vo filme Absolvent, no rolu nedostal, pretože režisér povedal, že by nevedel hrať zúfalca. "Robili sme rozhovory so stovkami, možno tisíckami mužov. Povedal som mu, že tú úlohu nemôže dostať a Robert sa ma opýtal, čo tým myslím. Spýtal som sa, či už niekedy neuspel u ženy. Opýtal sa ma, čo tým myslím a nežartoval," priznal režisér filmu. 

brightside.me

​Christian Bale

Christian chcel hrať ikonickú úlohu Jacka Dawsona vo filme Titanic. Avšak, režisér sa rozhodol, že nechce mať dvoch britských hercov, ktorí budú hrať Američanov, v jednom filme. 

brightside.me

Najčítanejšie