Oblačno
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Bradley Cooper má po boku novú ženu: Nie je zo sveta šoubiznisu!
Zdielať na

Bradley Cooper má po boku novú ženu: Nie je zo sveta šoubiznisu!

Zdroj: indiewire.com

Pár spolu randí už niekoľko mesiacov.

Režisér a herec Bradley Cooper podľa blízkeho zdroja randí s političkou Humou Abedin už niekoľko mesiacov. Zoznámila ich Anna Wintour, šéfredaktorka časopisu Vogue. Bradley a Huma sa obaja zúčastnili na tohtoročnej módnej udalosti roka - Met Gala. Ani jeden z páru však informácie o čerstvej láske nepotvrdil. 

Bradley má 5-ročnú dcérku Leu De Seine s expriateľkou Irinou Shayk, s ktorou sa rozišiel v roku 2019. Huma Abedin je dlhoročná poradkyňa Hillary Clinton a má 10-ročného syna s exmanželom Anthonym Weinerom, ktorý je tiež politik. Ten mal pred pár rokmi sexuálne škandály, ktoré v tom čase poškodili prezidentskú kampaň Clintonovej. Vzhľadom na tieto škandály Huma nedokázala žiť s Weinerom a v novembri minulého roka priznala, že chodí na terapie, najmä pre dobro jej syna. "Anthony stále bude súčasťou môjho života, pretože je otcom môjho dieťaťa. Chcem, aby bol zdravý, aby sme mali zdravý vzťah a chcem, aby náš syn videl správanie, ktoré ho pozitívne ovplyvní," priznala Huma. 

people.com

Bradley momentálne pracuje na filme Maestro, ktorý režíruje a hrá v ňom aj hlavnú postavu. S expriateľkou Irinou majú pomerne dobrý vzťah, nakoľko si ho ako otca svojej dcérky nevie vynachváliť. "Myslím si, že sme mali naozaj šťastie za skúsenosť, ktorú sme spolu prežili," povedala Irina o ich vzťahu. Hodia sa vám k sebe Bradley s Humou? Podľa nás ide o naozaj krásny párik!

Najčítanejšie