Jasno
23°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
JLo a Ben Affleck pozvali na druhú svadbu týchto hostí: Museli splniť túto podmienku!
Zdielať na

JLo a Ben Affleck pozvali na druhú svadbu týchto hostí: Museli splniť túto podmienku!

Zdroj: etonline.com

Ben Affleck a Jennifer Lopez sa vzali znova! Oslava sa konala v Benovej nehnuteľnosti v Georgii a trvala tri dni. Celé to malo stáť 400-tisíc dolárov.

Na takúto hviezdnu svadbu sme čakali. JLo a Ben si povedali svoje áno už 16. júla v Las Vegas, no bola to skromná ceremónia, bez priateľov a širšej rodiny. Tentoraz svadba trvala tri dni a začala sa piatkovou večerou, pokračovala sobotňajšou oslavou a ukončená bola v nedeľu opekačkou. Fotografom sa podarilo niekoľko fotiek, no na tie oficiálne sa stále čaká. 

hollywoodlife.com

Na svadbe tentoraz nechýbal ani najlepší Benov kamarát - Matt Damon, no Benov brat Casey z neznámeho dôvodu pri tomto veľkom dni nebol. Zoznam hostí však prekvital známymi menami ako George Clooney, Jane Fonda, Renee Zellweger či Jimmy Kimmel. Benova exmanželka Jennifer Garner sa svadby nezúčastnila pre pracovné povinnosti, no jeho tri deti nemohli chýbať. Rovnako nechýbali ani Jenniferine dvojičky Emme a Max z predchádzajúceho manželstva. Pár počas celých osláv nevedel od seba odtrhnúť zrak. 

hollywoodlife.com

Zdá sa však, že JLo nebola jediná v bielom a podmienkou účasti na tejto svadby bol povinný biely dress code. 

hollywoodlife.com

Snáď sa čoskoro dočkáme detailnejších a kvalitnejších záberov z tejto svadby roka! Jennifer sa na svojich sociálnych sieťach takýmto niečím určite rada pochváli. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Lopez (@jlo)

Najčítanejšie