Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Nová filmová úloha pre Harryho Stylesa? Fanúšikovia budú možno sklamaní!
Zdielať na

Nová filmová úloha pre Harryho Stylesa? Fanúšikovia budú možno sklamaní!

Zdroj: Rolling Stone

Tento rok hrá v dvoch filmoch, no filmovú kariéru odkladá.

S filmom začal v snímke Christophera Nolana - Dunkirk, prednedávnom sme ho mohli vidieť v potitulkovej scéne filmu Eternals ako boha Erosa. Hovorilo sa, že by sa mohol pridať aj k svetu Star Wars, no jeho láskou ostáva hudba. 

V rozhovore pre Rolling Stone hudobník prezdradil, že si nechce postaviť kariéru na herectve. "Neviem si predstaviť, že by som v najbližšej dobe nakrúcal film. Po prvý raz počujem aj tieto informácie o Star Wars, je to lož," povedal Harry. Ten sa však pred kameru ešte určite postaví, pretože je súčasťou Marvelu, do ktorého sa má vrátiť. "Keď tvoríte hudbu, niečo sa deje. Je to naozaj kreatívne a napĺňa vás to. Veľká časť herectva je ničnerobenie, len čakáte. Na to, že je to tá najhoršia časť, je to celkom dobrá práca. Ale ja necítim, že by ma to napĺňalo. Robím to rád, ale nemyslím si, že to budem robiť často," dodal.

Harry uvedie do kín tento rok dva filmy a to:  Neboj sa, zlatko a My Policeman. Prvý z nich bude mať premiéru na filmovom festivale v Benátkach a druhý v Toronte. V druhom zo spomínaných filmov bude Harry hrať policajta, ktorý sa zamiluje do kurátora počas 50. rokov minulého storočia. V tom čase bolo v Británii zakázané byť homosexuálom. Pre Harryho bol tento film príležitosťou rozpovedať ľúbostný príbeh, ktorý zobrazuje komplexne intimitu medzi dvoma ľuďmi rovnakého pohlavia. "Myslím si, že každý, vrátane mňa, si prešiel cestou, keď sa snažil objaviť svoju sexualitu a zistiť, čo mu vyhovuje. Nepodávame to tak, že je to príbeh o gejoch a o tom, čo spolu robia. Je to o láske a o premárnenom čase," povedal Harry. 

Najčítanejšie