Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Angelina Jolie tvrdí, že Brad Pitt škrtil jedno z ich detí: Ako mu to však chce dokázať?
Zdielať na

Angelina Jolie tvrdí, že Brad Pitt škrtil jedno z ich detí: Ako mu to však chce dokázať?

Zdroj: elle.com

Angelina odpovedala na Bradovu žalobu ohľadom vinice, ktorú kedysi spolu vlastnili. V jej odpovedi však bolo niekoľko šokujúcich obvinení.

V Angelininej odpovedi na žalobu je spomenutý incident zo septembra 2016, ktorý sa mal stať v súkromnom lietadle. "Keď jedno z detí verbálne obraňovalo Jolie, Pitt sa naňho vrhol a Jolie ho schytila zozadu, aby ho zastavila. Aby sa jej zbavil, Pitt sa hodil na sedadlo a zranil jej chrbát a lakeť. Deti pribehli a všetky sa statočne ochraňovali navzájom. Predtým, než sa to skončilo, Pitt škrtil jedno z detí a ďalšie udrel do tváre. Niektoré z detí ho prosili, aby skončil. Všetky z detí boli vydesené," stojí v oficiálnom vyhlásení. 

allure.com

Brad im mal ešte po zvyšok cesty nadávať a rozlievať alkohol po Angeline aj po deťoch. Angelina sa údajne rozhodla verejne prezentovať túto udalosť po tom, čo ju Brad zažaloval a tým sa staral do jej osobných finančných rozhodnutí. Zdroj blízky Bradovi pre magazín PEOPLE povedal, že Angelina túži po pozornosti a šíri lži. "Mala príležitosť zdieľať tieto informácie s príslušnými právnymi orgánmi, ktoré sa rozhodli prípad ďalej nevyšetrovať. Mala možnosť to povedať počas súdu, na ktorom sa rozhodovalo o opatrovníctve detí. Opatrovníctvo je rozdelené na polovicu. Stále sa to snaží zmeniť. Mesiac čo mesiac to skúša s touto falošnou informáciou s úmyslom, ktorému rozumie len ona," povedal zdroj. 

British Vouge

V žalobe z júna obviňuje Brad Angelinu z ničenia reputácie vinice Chateau Miraval, keďže svoju polovicu predala cudziemu človeku. Brad tvrdí, že sa dohodli, že vinicu nikdy nepredajú, nakoľko ide o rodinný biznis. Angelina údajne chcela predať svoju polovicu Bradovi, no dohoda padla. Myslíte si, že sa príde niekedy na to, čo je pravda? 

Najčítanejšie