Oblačno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Halloween sa končí! Čo prináša do kín nová časť kultového hororu?
Zdielať na

Halloween sa končí! Čo prináša do kín nová časť kultového hororu?

Zdroj: gamesradar.com

Laurie Strode konečne zažije posledný Halloween s Michaelom Myersom.

Po 44 rokoch od prvého Halloweenu sa franšíza vracia s epickým a hrôzostrašným príbehom. Hlavná hrdinka Laurie čelila maskovanému vrahovi, ktorý je stelesnením diabla a má meno Michael Myers. Ten sa vracia a pôjde o jeho poslednú konfrontáciu s Laurie. Len jeden z nich prežije. 

Laurie hrá už tradične ikonická Jamie Lee Curtis, ktorá dala hororovému výrazu "final girl" skutočný význam. Táto úloha tiež odštartovala jej hviezdnu kariéru a v Hollywoode patrí medzi málo hercov, ktorí jednu postavu hrajú už dekády. V roku 2021 sa film Halloween zabíja stal najnavštevovanejšou hororovou snímkou po pandémii.

bloody-disgusting.com

Rovnako ako film Halloween zabíja, aj snímku Halloween končí režíruje David Gordon Green a očakáva sa minimálne rovnaký záujem. Najmä preto, že ide o poslednú časť tejto epickej cesty. Vychutnať si ju môžete už od 13. októbra. 

Rozhovor s legendárnou Jamie Lee Curtis o Laurie Strode, s ktorou prežila 44 rokov svojho života, nájdete v najbližšej relácii Kinosála už túto sobotu na PLUSKE o 19:10!

Najčítanejšie