Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Robbie Coltrane ako milovaný Hagrid už nie je medzi nami: Toto o ňom napísali kolegovia!
Zdielať na

Robbie Coltrane ako milovaný Hagrid už nie je medzi nami: Toto o ňom napísali kolegovia!

Zdroj: wizardingworld.com

Herec Robbie Coltrane zomrel vo veku 72 rokov a známy bol najmä vďaka svojej postave zo série filmov o Harrym Potterovi.

Odchod známeho herca znášali ťažko aj jeho kolegovia zo spomínanej filmovej série Emma Watson a Rupert Grint. Herečka, ktorá hrala postavu Hermiony napísala na svoju sociálnu sieť Instagram krásne vyznanie o Robbieho talente a jeho dobrote, ktorou bol medzi blízkymi známy. 

Emma a Robbie spolupracovali 10 rokov. Emma v jeho prítomnosti doslova vyrastala. "Robbie bol ako ten najviac vtipný ujo, ktorého ste mohli mať, ale k tomu bol ešte aj veľmi starostlivý a súcitný ku mne ako dieťaťu aj ako k dospelej žene. Jeho talent bol taký nesmierny, že aj keď hral obra, zaplnil všetok priestor svojou brilantnosťou. Robbie, chcem byť taká milá, ako si bol ty ku mne na  pľaci a sľubujem, že to budem robiť s myšlienkou na teba. Chcem, aby si vedel, ako ťa obdivujem. Chýba mi tvoja dobrota, tvoje prezývky pre nás, tvoja vrúcnosť, tvoj smiech a tvoje objatia. Urobil si z nás rodinu a bol si ňou pre nás," napísala Emma. 

wizardingworld.com

"Mám zlomené srdce z toho, že je Robbie preč. Nezabudnem na vôňu cigár a lepidla na bradu - skvelá kombinácia. Nikto iný na tejto planéte by nemohol hrať Hagrida, len Robbie. Bol to muž s obrím srdcom, ktorý na nás stále dával pozor, aj dekády neskôr. Posielam jeho rodine lásku. Uvidíme sa na druhej strane Bobser," napísal jeho ďalší kolega - Rupert Grint. Vyjadril sa aj Daniel Radcliffe. "Robbie bol jeden z najvtipnejších ľudí, akých som kedy stretol a neustále nás rozosmieval, keď sme boli ešte deti na pľaci," povedal predstaviteľ Harryho Pottera. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Rupert Grint (@rupertgrint)

Najčítanejšie