Zatiahnuté
12°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Fanúšikovia a fanúšičky filmu Magic Mike spozornite! Toto uvidíte v pokračovaní!
Zdielať na

Fanúšikovia a fanúšičky filmu Magic Mike spozornite! Toto uvidíte v pokračovaní!

Zdroj: Deadline

Snímka Magic Mike's Last Dance má byť v našich kinách už vo februári 2023.

Je to tak, Channing Tatum nám opäť ukáže svoje vypracované telo v pokračovaní snímky Magic Mike o skupine striptérov. Už prvá fotografia filmu prezrádza, že sa je na čo tešiť. 

Ide o tretiu snímku z tejto striptérskej franšízy a užiť si ju budeme môcť už tesne pred Valentínom. Na fotke z filmu je Channing s hereckou kolegyňou Salmou Hayek. 

people.com

"Magic Mike's Last Dance nebudete chcieť vynechať," napísala Salma na svojej sociálnej sieti. "Všetky dobré veci sa začínajú v Miami," napísal zas k rovnakému obrázku Channing. "Chcem, aby to bol akoby Super Bowl striptízu. Chcem, aby sme tancovali, ako keby sme to v predchádzajúcich filmoch mali zakázané," povedal Channing v jednom z rozhovorov, v ktorom pozdvihol, že je pre neho dôležité, aby aj takýto film, ktorý je o mužoch, mal dobre napísanú silnú ženskú postavu.

"Chcem mať rovnocennú, ak nie ešte dôležitejšiu ženskú postavu. Nemyslím to tak, že by mala patriť do striptérskeho sveta, ale aby ten film bol o ženskej skúsenosti so striptérmi a nie o Mikeovej skúsenosti z tohto sveta. Doteraz to bolo príliš o Mikeovi a ďalších mužoch. Film je však orientovaný na ženský svet. Toto bol náš zámer pri poslednom filme," dodal Channing. Tešíte sa na veľkolepé ukončenie tejto trilógie? 

Najčítanejšie