Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Matthew Perry po rokoch prezradil, prečo sa rozišiel s Juliou Roberts!
Zdielať na

Matthew Perry po rokoch prezradil, prečo sa rozišiel s Juliou Roberts!

Zdroj: Insider

Herec v poslednej dobe o sebe prezradil niekoľko tajomstiev z minulosti. Nevynechal ani problémy s alkoholom či jeho bývalé lásky.

Matthew Perry vydáva autobiografiu, v ktorej priznal, že doteraz nedokáže uveriť tomu, že v 90-tych rokoch randil s Juliou Roberts. 

Herec si spomína aj na to, že Julia súhlasila s hosťovaním v seriáli Priatelia jedine v tom prípade, ak bude súčasťou Chandlerovho príbehu. Neskôr spolu začali chodiť. V roku 1996 dokonca šiel Matthew do Nového Mexika, aby sa stretol s Juliinou rodinou. "Pripustil som si ju k sebe a náš vzťah sa začal. Mohli sme byť párom už vtedy, keď sme nakrúcali epizódu Priateľov o Super Bowle," napísal Matthew. Bol to však práve Matthew, ktorý sa s Juliou rozišiel. "Po dvoch mesiacoch sme sa rozišli. Randiť s Juliou Roberts bolo pre mňa príliš. Neustále som sa bál, že sa so mnou rozíde. Prečo by to neurobila? Nebol som jej hoden, nikdy by som jej nebol hoden, bol som zlomený a nikto ma takého nemohol milovať. Namiesto toho, aby som sa musel zmieriť s tým, že ju strácam postupne, som sa s nádhernou a brilantnou Juliou rozišiel ja. Neviem ani len opísať zmätenie na jej tvári," pokračoval. 

Pinterest

Herec v autobiografii tiež priznal, že na to, aby ostal triezvy minul vo svojom živote viac ako 9 miliónov dolárov. To nie je malá suma, no zdá sa, že po rokoch konečne našiel pomoc, ktorú tak potreboval. 

Najčítanejšie