Polojasno
24°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Zac Efron ako profesionálny wrestler: Je toto sexy alebo ani nie?
Zdielať na

Zac Efron ako profesionálny wrestler: Je toto sexy alebo ani nie?

Zdroj: pedestrian.tv

Zac Efron je vo svojej novej úlohe naozaj na nepoznanie.

Herec stojí pred novou výzvou. Známy 35-ročný fešák bol odfotený v Louisiane pri nakrúcaní nového filmu The Iron Claw. Okrem zaujímavého opálenia má ešte zvláštnejšiu frizúru. Na fotke je len v uteráku, čo určite poteší jeho fanúšikov a fanúšičky. 

people.com

The Iron Claw je filmom z produkcie nezávislého štúdia A24 a zobrazovať bude život wrestlera Kevina Von Ericha. Skutočný príbeh zaznamená vzostup a pád  rodiny Von Erichovej, dynastie wrestlerov, ktorí mali obrovský vplyv na šport od 60-tych rokov až dodnes. Snímku napísal s režíruje Sean Durkin a hrajú v ňom tiež Lily James, Maura Tierney, Jeremy Allen White či Harris Dickinson. 

Zac pre magazín Men´s Health rozprával o tom, ako sa dostal pre túto úlohu do formy a priznal, že jeho prístup je úplne iný, než bol v roku 2017 pri filme Baywatch. Práve pre Baywatch upadol nadlho do depresií a musel sa z nich aj dlho dostávať. "Môj výzor vo filme Baywatch, netuším, či bol vôbec dosiahnuteľný. Mal som v koži naozaj málo vody. Vyzeralo to neprirodzene,  akoby dorobené počítačom. Vyžadovalo si to lieky na odvodnenie. Toto už nepotrebujem. Preferujem mať na sebe niečo naviac, napríklad 2-3 % tuku," povedal Zac. Priznal, že hoci si chcel istú dobu udržať tú najlepšiu formu, po čase sa necítil dobre, priam sa vo svojom vlastnom tele cítil mizerne. Páči sa vám jeho výzor v novom filme? 

Najčítanejšie