Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dlhých 6 rokov nás nechala čakať: Rihanna prekvapila s hudobnou novinkou k Black Pantherovi!
Zdielať na

Dlhých 6 rokov nás nechala čakať: Rihanna prekvapila s hudobnou novinkou k Black Pantherovi!

Zdroj: Billboard

Rihanna vydala posledný album v roku 2016.

Novinka Lift Me Up vznikla k pokračovaniu filmu Black Panther s podtitulom Wakanda Navždy. Snímka, rovnako aj pieseň, si majú pripomenúť zosnulého Chadwicka Bosemana, ktorý podľahol zákernej rakovine v auguste 2020 vo veku len 43 rokov. 

"Po tom, čo sme sa rozprávali s Ryanom a vysvetlil nám jeho prístup k réžii filmu a piesne, chcela som napísať niečo, čo zobrazuje vrúcne objatie od všetkých ľudí, ktorých som v živote stratila. Pokúsila som si predstaviť, aké by to bolo, ak by som pre nich mala teraz spievať a ukázať im, ako veľmi mi chýbajú," povedala speváčka a skladateľka Tems, ktorá s Rihannou, Ludwigom Göranssonom a režisérom Ryanom Cooglerom zložili Lift Me Up. "Rihanna mi bola inšpiráciou a vedieť, že je súčasťou tejto piesne, je pre mňa cťou," dodala Tems. 

Rihanna svojich fanúšikov a fanúšičky teasovala niekoľkokrát počas celého týždňa. Speváčka a jej priateľ A$AP Rocky sa zúčastnili aj na premiére spomínaného filmu v Los Angeles. Bola to ich prvá spoločná akcia od narodenia ich syna. 
Black Panther: Navždy Wakanda bude v kinách od 10. novembra.

Najčítanejšie