Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Vyše milión za jednu epizódu a kreténske správanie kolegov: Takto opisuje nakrúcanie Priateľov jeden z hercov!
Zdielať na

Vyše milión za jednu epizódu a kreténske správanie kolegov: Takto opisuje nakrúcanie Priateľov jeden z hercov!

Matthew Perry vydal autobiografiu, v ktorej prezradil mnoho aj o nakrúcaní najznámejšieho seriálu na svete.

Herec Matthew Perry, ktorý v seriáli Priatelia stvárňoval postavu Chandlera zo začiatku zarábal 22 500 dolárov za epizódu. Po desiatich rokoch si však značne prilepšil. A nebol sám. V posledných sériách zarábal on aj jeho kolegovia viac, než milión dolárov za epizódu. Matthew tiež priznal, že jeho kolega David Schwimmer stál za tým, že sa im plat zvyšoval. Bolo to pre to, že si peniaze nepýtal on sám. 

"Bolo to rozhodnutie, ktoré sa ukázalo ako extrémne lukratívne. David bol jednoznačne v pozícii, keď si mohol pýtať najviac peňazí a neurobil to. Rád by som si myslel, že som mohol urobiť rovnaký krok, no ako chamtivý 25-ročný muž si nie som istý, že som mal. Jeho rozhodnutie nepýtať si viac peňazí poslúžilo k tomu, že sme sa jeden o druhého viac starali a to viedlo k nespočetným vyjednávaniam s televíziou a dalo nám to veľkú moc," píše Matthew. 

people.com

"Pri sérii 8 sme zarábali milión dolárov za epizódu, pri sérii 10 to bolo ešte viac. Zarábali sme 1 100 040 za epizódu a pýtali sme si menej epizód. Boli sme kreténi, všetci z nás. Mali sme Davidov zmysel pre biznis a vďačíme mu za to, čo nám bolo ponúknuté,"  napísal ďalej Matthew Perry. "Dlhujem ti asi 30 miliónov, David," dodal. 

Najčítanejšie