Zatiahnuté
12°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Novinky v živote Johnnyho Deppa: Príde na Slovensko, spolupráca s Rihannou a odvolanie na súde!
Zdielať na

Novinky v živote Johnnyho Deppa: Príde na Slovensko, spolupráca s Rihannou a odvolanie na súde!

Zdroj: deadline.com

Johnnyho právny tím o odvolaní na súd informoval hneď po známom procese.

Len pred pár mesiacmi padlo rozhodnutie súdu v známom procese medzi exmanželmi Amber Heard a Johnnym Deppom. Hercov právny tím už po rozsudku povedal, že ide o chybu, napriek tomu, že rozhodnutie bolo z veľkej časti v jeho prospech.

Depp v rámci kompenzácie vyhral 10 miliónov ako náhradu škody a 5 miliónov ako sankčné odškodnenie, z ktorého však podľa zákonov štátu Virginia dostane len 350-tisíc dolárov. Amber však neobišla len s pokutou a niečo jej súd predsa len priniesol. Ako náhradu škody od Deppa mala dostať 2 milióny. A práve toto rozhodnutie sa Deppovi vôbec nepáčilo, hoci po súde obe strany tvrdili, že sa voči rozsudku odvolajú. Ktovie, či niektorej zo strán toto odvolanie aj naozaj pomôže.

cnn

Johnnyho sa však týkajú aj ďalšie novinky. Jednou z nich je aj jeho plánovaná návšteva Slovenska. So svojou kapelou Hollywood Vampires navštívia Zvolenskú Slatinu. Hoci to znie neuveriteľne, je to naozaj tak a teda už 20. júla 2023 budete môcť tohto herca vidieť naživo, no v úlohe hudobníka. Zároveň má byť už čoskoro súčasťou prehliadky hudobníčky a podnikateľky Rihanny. Táto prehliadka bude dostupná aj na streamingovej platforme Prime Video.

metalmania-magazin.eu

Najčítanejšie