Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Najsexy mužom roka 2022 je tento potetovaný fešák! Najväčšiu radosť bude mať údajne jeho mamka!
Zdielať na

Najsexy mužom roka 2022 je tento potetovaný fešák! Najväčšiu radosť bude mať údajne jeho mamka!

Nikto nevie prečo sa mu tejto cti dostalo až teraz, no mnohí tvrdia, že bolo načase.

Chris Evans je v šoubiznise známy už viac než 20 rokov a väčšinu z toho času ho ľudia považujú za sexsymbol. V súčasnosti má tento 41-ročný herec za sebou bohatú kariéru, pre mnohých je známy aj ako Captain America, jeden z Avengerov. Momentálne sa stal najsexy mužom za rok 2022. "Moja mama bude šťastná. Je hrdá na všetko, čo urobím, ale toto je niečo, čím sa môže chváliť," povedal. 

people.com

"Ťažko sa mi k tomutu poskytuje rozhovor. Je to divná forma skromného chválenkárstva. Stane sa to centrom šikany od mojich kamarátov," povedal Chris. Medzi jeho posledné filmy patria napríklad Gray Man, ktorý nájdete na Netflixe, no počuť ste ho mohli aj v rozprávke od Pixaru s názvom Lightyear. Podľa jeho vlastných slov sa po 40-tke snaží uprednostňovať zdravé vyváženie medzi prácou a súkromím. Pokúša sa tráviť čo najviac času doma, v Bostone. "Som príliš starý na to, aby som žil pol roka pobalený v kufri. Prešiel som do krajšej fázy, keď som proste šťastný, že som doma," povedal. Najsexy muž tohto roka sa vyjadril aj k svadbe a prípadným deťom. "Je to niečo, čo chcem," priznal. 

people.com

"Aspekt, ktorý si najviac v mojej kariére užívam práve teraz je pocit zabezpečenia v rámci toho, že už sa nemusím toľko snažiť a náhliť. Mám viac slobody a môžem si dopriať oddych od biznisu, no stále nájsť projekty, ktoré uspokoja môj kreatívny apetít," vysvetlil Chris. Je podľa vás najsexy mužskou celebritou alebo by ste to tento rok dopriali niekomu inému? 

Najčítanejšie