Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Čo v skutočnosti jedli namiesto mäsa herci z kanibalského filmu Bones and All?
Zdielať na

Čo v skutočnosti jedli namiesto mäsa herci z kanibalského filmu Bones and All?

Zdroj: empireonline.com

Už teraz si môžete v kinách pozrieť nový film od režiséra Lucu Guadagnina s názvom Bones and All. Kanibalská romantika však ukrýva mnoho tajomstiev.

Vo filme Bones and All hrajú dvaja mladí a talentovaní herci Timothée Chalamet a Taylor Russel, ktorá je oproti Timothéeovi pomerne neznáma tvár. K tejto dvojici sa pridáva aj oscarový herec Mark Rylance. V spomínanej novej snímke sledujeme príbeh dvoch kanibalov, ktorí sa snažia ukojiť svoj hlad.  

"Hrám postavu, ktorá sa volá Maren, začína dospievať a má veľmi zvláštne sklony. Tie ju izolujú od väčšiny ľudí a zároveň je to záhadou aj pre ňu. Je na ceste sebaobjavovania a otázkou je, či dokáže prežiť na tomto svete," vysvetlila Taylor. Herečka priznala, že nikdy predtým nečítala taký scenár ako k filmu Bones and All. Podieľali sa na ňom aj režisér Guadagnino a David Kajganich. "Hrala by som akúkoľvek úlohu v tomto filme len pre to, aby som sa v ňom objavila a našťastie, hrala som hlavnú postavu Maren. Odhalila som mnoho tém, ktoré boli pre mňa v tomto filme naozaj zaujímavé, ako sú problémy naprieč generáciami a ako ich prekonáme," dodala Taylor. 

Nakoľko ide o film s celkom extrémnou tematikou, otázkou je,  čo jedli herci namiesto ľudského mäsa? "Bola to najmä kombinácia čerešní a horkej čokolády a veci tomu podobné. Boli k nám veľmi milí a dávali nám chutné a sladké dobroty," zasmiala sa Taylor. Režisér filmu trvá na tom, že snímka by mala byť označovaná ako romantická, namiesto hororová a po našom pozretí musíme priznať, že ide o kombináciu týchto žánrov. Dokonca si na svoje prídu aj fanúšikovia mystickejších filmov. Najlepšie však bude, ak si každý divák v tejto snímke nájde to, čo má rád. 

Najčítanejšie