Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Čo sa deje v ich súkromí? Meghan a Harry odhalili, čo doteraz ukrývali!
Zdielať na

Čo sa deje v ich súkromí? Meghan a Harry odhalili, čo doteraz ukrývali!

Zdroj: people.com

Vojvoda a vojvodkyňa zo Sussexu sú pripravení prezradiť všetky tajomstvá.

Netflix ukázal prvé zábery z pripravovanej dokumnetárnej minisérie o princovi Harrym a Meghan Markle. Réžiu má na starosti Liz Garbus. 

Miniséria bude mať 6 epizód a bola vytvorená v kolaborácii s produkčnou spološnosťou Archewell Production, ktorú vlastnia práve Meghan a Harry. Dokument má ukázať ich stranu ľúbostného príbehu. "Nikto nevidí, čo sa deje za zatvorenými dverami. Urobím čokoľvek, aby som ochránil svoju rodinu," povedal v traileri Harry. "Ak ide o veľa, nemá väčší zmysel počuť náš príbeh od nás?" pýta sa Meghan. 

V minisérii uvidíme mnoho emocionálnych momentov. V traileri vidíme aj niekoľko súkromných polaroidových fotiek páru. "Séria zachytáva bežné dni páru a ich randenie a to, čo viedlo k tomu, že sa stiahli z kráľovskej rodiny do úzadia. Dokument bude s komentármi od ich priateľov a rodiny, z ktorých väčšina ešte nerozprávala verejne o tom, čo zažili, a s vyjadreniami od historikov, ktorí diskutovali o stave Commonwealthu a vzťahu kráľovskej rodiny k tlači. Séria odhaľuje viac než len ľúbostný príbeh páru, nastoľuje obraz ich sveta a ako sa k sebe správajú," odkrýva trailer.

ew.com

Séria však zatiaľ nemá dátum štartu. "Bolo by milé, keby diváci uverili niekomu s našim príbehom. Pracujeme s režisérkou, ktorú už dlho obdivujem," povedala Meghan pre Variety v októbri. 

Najčítanejšie