Skoro jasno
18°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Catherine Zeta-Jones si myslela, že s Michaelom Douglasom dlho nevydrží! Kedy zmenila názor?
Zdielať na

Catherine Zeta-Jones si myslela, že s Michaelom Douglasom dlho nevydrží! Kedy zmenila názor?

Zdroj: people.com

Catherine Zeta-Jones povedala svoje áno Michaelovi Douglasovi ešte v roku 2000. Ich manželstvo odvtedy stojí na pevných základoch, no Catherine tomu zo začiatku neverila.

Herečka Catherine Zeta-Jones v rannej šou Good Morning America prezradila, že svojmu manželstvu veľa nádejí zo začiatku nedávala. "Myslím, že to musí byť Michaelom. Nepredstavovala som si, že to bude trvať 22 rokov. Je to muž z Hollywoodu," povedala. 

digitalspy.com

​Catherine priznala, že Michael je veľmi dobrý v obdarovávaní, najmä čo sa šperkov týka. "Stále kúpi niečo, čo milujem a vážim si to. Má to tiež obrovskú sentimentálnu hodnotu," dodala. Catherine a Michael žili v roku 2013 krátko od seba, no nakoniec sa k sebe vrátili a odvtedy sú jedným z najstabilnejších párov v Hollywoode. "Je nemožné mať len dobré obdobia, ak sa budíte vedľa tej istej osoby každý deň. Ja sa vedľa Michaela budím už takmer 25 rokov. Milujem byť vydatá, ale je to šialená vec, ak sa nad tým zamyslíte," povedala pred mesiacom pre Daily Telegraph. Catherine tiež priznala, že to, že ona a Michael vyrastali v rôznych podmienkach im nakoniec pomohlo nájsť spoločný základ pre rodinu. "Vyrastala som v strednej triede vo Walese, on bol synom Spartakusa. Obaja sme celkom tichí a veľmi si vážime súkromie, ale našli sme odvahu, aby sme spolu šli na večeru. Ideme na červený koberec a potom ideme domov a zatvoríme pred tým všetkým dvere. Žijeme veľmi jednoducho, ale máme veľa záujmov," povedala o spoločnom fungovaní.

Catherine a Michal sa zasnúbili v roku 1999 na Nový rok v Aspene. Ich prvý syn, Dylan, sa narodil krátko predtým, než sa vzali. Dcéra Carys do ich rodiny pribudla v roku 2003.

Herečku ste práve teraz mohli vidieť aj v úlohe Morticie Addams v seriáli Wednesday na Netflixe. 

Najčítanejšie