Polojasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Pripravení na Vianoce? Tieto filmy vás naladia a nájdete ich na jednom mieste!
Zdielať na

Pripravení na Vianoce? Tieto filmy vás naladia a nájdete ich na jednom mieste!

K Vianociam jednoznačne patria aj dobré filmy. Len si to predstavte. Stromček svieti, perníčky už máte napečené a práve ste doupratovali celý dom. Hľadáte dobrý film, ktorý si po týchto vianočných povinnostiach pozriete? Vieme, kde ho nájdete.

Čím lepším začať vianočný maratón filmov, než milým mackom Paddingtonom? Aj túto, povedzme, že už vianočnú, klasiku nájdete na streamovacej službe JOJ PLAY. Snímka Paddington oslavuje už 8 rokov a v roku 2017 vyšlo jeho pokračovanie, ktoré bolo podľa kritikov ešte úspešnejšie. 

Milej Snehulienke pôjde znova o život. Tentoraz sa jej kráľovstvo pokúsi ukradnúť Julia Roberts. Klasika na moderný spôsob má v hlavnej úlohe Lilly Collins, teda obľúbenú Emily v Paríži. 

Malá Elise sa jedného rána zobudí s podivným pocitom, že práve dnes sa stane niečo výnimočné. Neúspešne sa snaží vysvetliť svojej rodine a priateľom, že tento deň je iný ako všetky ostatné. Všetci sú totiž neuveriteľne zábudliví a tento rok zabudli aj na to, že existujú Vianoce. Elise sa preto sama vydáva na neuveriteľnú cestu. Vďaka novým a nečakaným priateľstvám znovu objaví radosť z Vianoc. Len vďaka nej môže celá dedina zažiť Vianoce, na ktoré nikdy nezabudne. Ale čas beží - podarí sa jej to skôr, než bude neskoro? Aj tento nórsky príbeh s názvom Zabudnuté Vianoce nájdete na JOJ PLAY.

Medzi česko-slovenské vianočné filmy jednoznačne patria klasika S tebou mě baví svět a Perinbaba. Ani tie nesmú na JOJ PLAY a ani pri rodinnej pohode chýbať. Ak sa povedia mená Ján Koleník a Táňa Pauhofová určite viete, ktoré dva filmy ich spájajú. A my už určite vieme, kde budete snímku Šťastný Nový rok aj jej pokračovanie hľadať. 

Už 19. decembra na JOJ PLAY pribudne film Vianočná zámena a deň potom zas nórska verzia nám dobre známemu filmu Tri oriešky pre Popolušku. Tú našu, dobre známu verziu, tam nájdete na Štedrý deň. Počas vianočných sviatkov si teda túto romantickú rozprávku môžete pozerať donekonečna. Ďalší vianočný film, ktorý sa dá pozerať takmer nonstop je Princezná so zlatou hviezdou a tú na JOJ PLAY nájdete od 22. decembra. Avšak, ak počas Vianoc neholdujete len tematickým filmom, nájdete tam aj mnoho seriálov či snímok, ktoré vás určite zaujmú. Pozrite si ich širokú ponuku. 

Najčítanejšie