Skoro jasno
19°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Henry Cavill prišiel o ďalšiu úlohu: Ako tohto superhrdinu ho už neuvidíme!
Zdielať na

Henry Cavill prišiel o ďalšiu úlohu: Ako tohto superhrdinu ho už neuvidíme!

Zdroj: geekositymag.com

Fanúšikovia komiksoviek od DC nemajú dobré obdobie.

Britský herec Henry Cavill prehlásil, že sa už ako Superman vo filmoch od DC neobjaví. Fanúšikov len v októbri potešila informácia, že sa Cavill do DC vracia. Herec sa dokonca objavil aj v potitulkovej scéne vo filme Black Adam s Dwaynom Johnsonom. Na Instagrame Cavill vysvetlil, že mal stretnutie s Jamesom Gunnom a producentom Petrom Safranom, z ktorého vzišlo, že sa už ako Superman nevráti. 

"Po tom, čo mi štúdio povedalo, aby som ohlásil v októbri svoj návrat,  táto správa nie je najjednoduchšia, ale taký je život. Výmena stráží je niečo, čo sa deje. Rešpektujem to." napísal Cavill. Dodal tiež, že všetko, čo Superman predstavuje, je stále platné a tak fanúšikovia nemajú klesať na duchu. Henry len prednedávnom prehlásil, že nebude pokračovať ani ako Witcher v rovnomennom seriáli a nahradí ho Liam Hemsworth. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Henry Cavill (@henrycavill)

"V počiatočných fázach sa náš príbeh bude zameriavať na začiatok Supermanovho života, takže postavu nebude hrať Henry Cavill," napísal režisér James Gunn. V utorok režisérka Patty Jenkins informovala, že štúdio s ňou v treťom pokračovaní Wonder Woman nepočíta. 

Najčítanejšie