Polojasno
20°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Odišiel do dôchodku a je na nerozoznanie: Známy oscarový herec chodí po uliciach New Yorku takto!
Zdielať na

Odišiel do dôchodku a je na nerozoznanie: Známy oscarový herec chodí po uliciach New Yorku takto!

Zdroj: nypost.com

V roku 2017 oznámil odchod do dôchodku, odvtedy sa na verejnosti ukazoval málokedy.

Minulý týždeň bol 66-ročný oscarový herec videný v New Yorku. Daniela Day-Lewisa sprevádzala aj jeho manželka, režisérka Rebecca Miller. 

nypost.com

Počas prechádzky v newyorskom West Village bol trojnásobný držiteľ Oscara oblečený ležérne, avšak asi nechcel, aby ho niekto spoznal. Okrem zmeneného imidžu mal aj šiltovku. V júni roku 2017 oznámil Daniel prostredníctvom jeho zástupkyne pre magazín PEOPLE, že už naďalej neplánuje hrať. "Je neskutočne vďačný za všetky spolupráce a divákov. Je to jeho súkromné rozhodnutie a ani on, ani jeho zástupcovia ho nebudú viac komentovať," stálo vo vyjadrení. 

Posledný Day-Lewisov film Niť z prízrakov od režiséra Paula Thomasa Andersona mal premiéru v roku 2017. Za svoj výkon v snímke získal nomináciu na Oscara. "Predtým, než som pracoval na tomto filme, nevedel som, že prestanem hrať. Poznal som Paula a pred nakrúcaním som sa veľa smial. A potom sme sa prestali smiať a oboch nás pohltil smútok. Prekvapilo nás to. Nevedeli sme, čo sme stvorili. Bolo s tým ťažké žiť a stále je," povedal Daniel pre W Magazine po ohlásení dôchodku. Myslíte si, že sa k nakrúcaniu filmov ešte niekedy vráti? 

abcnews.go.com

Najčítanejšie