Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Aféry na pracovisku: Títo herci podviedli svoje lásky so známymi kolegyňami!
Zdielať na

Aféry na pracovisku: Títo herci podviedli svoje lásky so známymi kolegyňami!

Zdroj: buzzfeed.com

Sú škandály, ktoré otriasli Hollywoodom a hovorí sa o nich doteraz. Ktorá známa aféra ostala v pamäti vám?

Ted Danson

Nikto by nemohol poprieť, že medzi Whoopi Goldberg a ženatým Tedom Dansonom bola vo filme Made In America neskutočná chémia. Aféru sa im darilo pomerne dlho tajiť, prezradil ich však bulvár. Cassandra Coates, vtedajšia Tedova manželka podala po 16. rokoch manželstva žiadosť o rozvod. Ted neprišiel len o manželku, ale aj o 30 miliónov dolárov. 

buzzfeed.com

Ted s manželkou

buzzfeed.com

Harrison Ford 

Harrison a Mary Marquardt boli manželmi s dvoma deťmi, avšak do tohto vzťahu pribudla aj hercova kolegyňa, Carrie Fisher. Podľa jej autobiografie mali spolu aféru, ktorá trvala 2 či 3 mesiace. Románik skončil, keď dokončili nakrúcanie filmov Star Wars, avšak Carrie čakala, že spolu budú pokračovať. Harrisonovo manželstvo nakoniec neprekonalo nárast jeho slávy a rozvod prišiel v roku 1979. 

buzzfeed.com

Harrison a jeho manželka

buzzfeed.com

Kenneth Branagh

Kenneth mal za manželku herečku Emmu Thompson. Rozvod nasledoval rok po tom, ako mal jeho film Frankenstein premiéru v kinách a nebola to náhoda. Kenneth mal aféru s kolegyňou Helenou Bonham Carter, s ktorou mal neskôr aj vzťah. Randili spolu niekoľko rokov, no nadobro sa rozišli v roku 1999. 

buzzfeed.com

Kenneth a Emma

buzzfeed.com

​Meg Ryan 

Aby sme neostali len pri mužských neverníkoch, aj ženy môžu podvádzať. Meg Ryan bola vydatá za herca Dennisa Quaida, avšak do života jej prišiel film Skúška života s Russellom Croweom. To ukončilo jej manželstvo a na Vianoce v roku 2000 prišiel rozvod. 

buzzfeed.com

Meg s manželom

buzzfeed.com

Billy Bob Thornton

Vzťah Billyho Boba a Angeliny Jolie bol hlavnou témou hneď, ako sa začal. Čo však média v tom čase nepokryli bol fakt, že Billy Bob mal v tom čase snúbenicu, herečku Lauru Dern. O jeho afére sa dozvedela, až keď mal jej snúbenec svadbu v Las Vegas s Angelinou. 

buzzfeed.com

Billy Bob a jeho ex-snúbenica

buzzfeed.com

Najčítanejšie