Zatiahnuté
13°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Toto je výber najhorších filmov roka 2023: Poznáme nominácie na Zlatú malinu!
Zdielať na

Toto je výber najhorších filmov roka 2023: Poznáme nominácie na Zlatú malinu!

Zdroj: people.com

Svetu filmu nedominujú len úspešné a kvalitné filmy, niekedy to je úplne naopak. Hoci nejde o podarené snímky, svojich fanúšikov si našli.

Najviac nominácií na Zlatú malinu, až sedem, si odniesol film Expendables 4. Ten je nabitý veľkými hviezdami ako Jason Statham, Sylvester Stallone či Megan Fox. Napriek tomu bol nominovaný aj v hlavnej kategórii. V nej sa objavili aj snímky Vyháňač diabla: Znamenie viery, Meg 2: Návrat do hlbín, Shazam! Hnev bohov a Macko Puf: Krv a med.

Prekvapením sú mená v hlavnej mužskej kategórii. Medzi najhoršími hereckými výkonmi nájdeme aj Russella Crowea, Vina Diesela, Chrisa Evansa, Jasona Stathama či Jona Voighta. U žien sa v tejto kategórii tiež nevyhli zvučným menám. Nominované sú Ana de Armas, Megan Fox, Salma Hayek, Jennifer Lopez a Helen Mirren. Akadémia Zlatej maliny vyberá aj najhoršiu filmovú dvojicu. Nominácie sú v tejto kategórii viac, než zaujímavé. Nájdeme tam napríklad akúkoľvek dvojicu z filmu Expendables 4, investorov remakeu Exorcistu, ktorí do filmu vložili 400 miliónov dolárov, Anu de Armas a Chrisa Evansa, ktorým podľa kritikov chýbala akákoľvek chémia či Salma Hayek a Channing Tatum. 

people.com

Všetkých výhercov Zlatej maliny sa dozvieme deň pred odovzdávaním Oscarov. Tento rok to bude 9. marca. 

Najčítanejšie