Zatiahnuté
15°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Zendaya venovala takúto obrovskú sumu divadlu, v ktorom sa začala jej kariéra!
Zdielať na

Zendaya venovala takúto obrovskú sumu divadlu, v ktorom sa začala jej kariéra!

Zdroj: glamour.com

Herečka potvrdzuje, že nikdy nezabudla, odkiaľ pochádza.

Hviezda seriálu Eufória, či filmov Duna, sa spojila s Women Donors Network a venovala sumu stotisíc dolárov divadlu, v ktorom sa začala jej herecká kariéra. Ide o California Shakespeare Theater v meste Oakland v Kalifornii. Divadlo sa z dotácie veľmi teší a peniaze použije na vylepšenia a dotovanie inscenácií, ktoré pripravuje. Píšu tak na svojej webstránke. 

"Sme potešení, že môžeme prijať tento príspevok, za ktorým stojí Zendaya. Dúfame, že tieto peniaze podporia našu prácu a pomôžu pri ďalšej strategickej vízii, pri ktorej sú najviac potrebné," napísala Leena Barakat, prezidentka Women Donors Network (WDN). "Sme nesmierne vďační Zendayi a WDN za ich spoluprácu a štedrú dotáciu vo výške 100 000 dolárov. Tento dar nám pomôže, aby sme pokračovali v príprave na našu sezónu, ktorou oslávime päťdesiate výročie!" napísal Clive Worsley, riaditeľ divadla, ktoré je populárne najmä počas letnej sezóny, nakoľko hrá v amfiteátri. Zendaya do divadla nastúpila, keďže jej mama v ňom 12 sezón po sebe pracovala. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa DUNE (@dunemovie)

27-ročná herečka momentálne po celom svete promuje nový film Duna: Časť druhá, avšak len prednedávnom vyšiel aj nový trailer k filmu Súperi, ktorý príde do kín 25. apríla 2024. 

Najčítanejšie