Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Už túto jeseň vtrhne do kín film Lóve 2: Pozrite si prvé ukážky!
Zdielať na

Už túto jeseň vtrhne do kín film Lóve 2: Pozrite si prvé ukážky!

Zdroj: Continental film

Akciou nabitý thriller režiséra Jakuba Kronera bude v kinách už tento rok. Stretnete starých známych z prvej časti a to Maťa (Michal Nemtuda), Veroniku (Kristína Svarinská) aj Tomáša (Jakub Gogál), ale rozhodne nečakajte sentimentálnu stretávku po desiatich rokoch. V novinke sa môžete tešiť na dramatické zvraty, prepracované bojové scény, strieľačky, naháňačky na Slovensku i v Thajsku, či kaskadérske scény pod dohľadom Vladimíra Furdíka (známeho z úlohy Night Kinga zo seriálu Hry o tróny).

Continental film

Romantický vzťah Maťa a Veroniky sa zmení na komplikovaný, životu nebezpečný trojuholník. Zasiahne ich brutálny boj o moc, v sieti intríg a korupcie v tieni mafie, ktorá sa neštíti ani politickej vraždy. Thajsko sa zdá byť dostatočne ďaleko - ideálny úkryt pre pár zločincov z východnej Európy, ktorí netušia, že sa sami môžu stať ľahkou korisťou pre väčších predátorov.

Ako v tomto šialenstve obstojí osamelý bojovník, ktorý bojuje s tieňmi vlastnej minulosti? Môže ho ešte zachrániť nejaká láska a dokáže si to uvedomiť, kým nebude neskoro? Dá sa vôbec z tohto šialeného kolotoča uniknúť? Pozrite si prvé zábery z filmu. 

Najčítanejšie