Jasno
20°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Otec hlavnej predstaviteľky pri sledovaní filmu takmer odpadol: V kinách je nový horor, ktorý je len pre silné povahy!
Zdielať na

Otec hlavnej predstaviteľky pri sledovaní filmu takmer odpadol: V kinách je nový horor, ktorý je len pre silné povahy!

Zdroj: hollywoodreporter.com

Film Prvé znamenie: Prichádza Satan! prichádza do kín už 11. apríla.

Herečka Nell Tiger Free vzala svojich rodičov na premiéru svojho nového filmu Prvé znamenie: Prichádza Satan!. Nedopadlo to však podľa jej predstáv. Táto 24-ročná herečka hrá v šokujúcom horore mladú mníšku. Za všetkým, čo vo filme uvidíte sa ešte ukrýva temný príbeh. 

"Moja mama nemá rada horory, je veľmi háklivá a tak na premiére musela sedieť vedľa mňa. Prisahám, myslím si, že doteraz mám otlačky jej nechtov v mojej ruke. Držala sa ma po celý čas," povedala Nell. Herečka priznala, že jej otec pri filme takmer odpadol. Je diabetik a stalo sa to aj počas ďalšej stresujúcej situácie, keď jej mama rodila. Nell je známa aj zo seriálu Hra o tróny a priznáva, že jej rodičia neznesú pozerať sa, keď sa jej deje niečo zlé. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nell Tiger Free (@nelltigerfree)

"V televízii sa mi stalo už veľa zlých vecí. Strelili ma do hlavy, pochovali zaživa a tak... Pri tomto filme, hlavne pri záverečných scénach s tým moja mama dosť bojovala," priznala. Napriek tomu ju jej rodičia v kariére plne podporujú. "Horor je môj obľúbený žáner, prisahám. Snažím sa so spolubývajúcimi pozerať horory, ale oni nie sú fanúšikovia tohto žánru. Na premiére za mnou prišli a povedali mi, že prišli len pre to, že ma majú radi a dokonca si film aj užili, čo je dobrá správa," dodala herečka. 
Film Prvé znamenie: Prichádza Satan! je prequelom filmu Prvé znamenie z roku 1976. V slovenských kinách je tento horor už od tohto týždňa. 

Najčítanejšie