Polojasno
26°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Cara Delevingne o svojom vytriezvení: Toto bol pre mňa zlomový bod!
Zdielať na

Cara Delevingne o svojom vytriezvení: Toto bol pre mňa zlomový bod!

Zdroj: Isifa

Herečka a modelka po problémoch s rôznymi omamnými látkami, sa už niekoľko mesiacov drží bez alkoholu a drog.

V pondelok, 6. mája počas udalosti Met Gala modelka a herečka zdieľala silnú myšlienku o jej ceste za triezvosťou  a adresovala ju mnohým ľuďom, ktorí to prežívajú s ňou. 

"Nie ste v tom sami. Keď to zvládam ja, zvládne to ktokoľvek. Musíte o tom komunikovať a byť úprimný, hlavne sami k sebe. Myslím si, že to som v šoubiznise vždy robila. Či už sa to týkalo úzkosti, depresie, liečenia,  ľuďom to dlhujete, aby vedeli o vašich problémoch, pretože nikto nie je dokonalý. Nikto nie je perfektný. To, že som úprimná je to najmenej,  čo môžem urobiť," povedala pre magazín Variety na slávnostnom koberci Met Gala. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cara Delevingne (@caradelevingne)

Cara v apríli 2023 pre Vogue prezradila, že sa zapojila do dvanásť krokového programu po tom, čo ju v júli 2022 paparazzi nafotili v uliciach Los Angeles v naozaj nelichotivom stave. Cara vtedy povedala, že to bol dôsledok pandémie a jej okrúhlych 30. narodenín. "Myslela som si, že si užívam, no potom som si v jednom bode uvedomila, že nevyzerám dobre. Viete, niekedy potrebujete stret s realitou a nakoniec som za tie fotky, čo sa vtedy dostali na verejnosť, veľmi vďačná," priznala. Nasledujúci mesiac si uvedomila, že potrebuje začať novú kapitolu vo svojom živote a zapísala sa na odvykačku. 

Najčítanejšie