Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Na ÚNOS prišiel rekordný počet divákov!
Zdielať na
Novinky

Na ÚNOS prišiel rekordný počet divákov!

Zdroj: Continental film

Počas prvého víkendu si film prišlo pozrieť 67 369 divákov. Spolu s predpremiérami ho tak doteraz videlo 69 354 divákov, vďaka čomu sa dostal na 1. miesto spomedzi českých a slovenských filmov.

Politický triler inšpirovaný autentickými udalosťami 90.rokov,  vyvolal počas uplynulého víkendu obrovský divácky záujem. Prekonal tak megahit VŠETKO ALEBO NIČ aj BÁTHORY Juraja Jakubiska.

Súčasne sa film ÚNOS dostal do rebríčka TOP 10 najlepších otváracích víkendov podľa návštevnosti v slovenských kinách a z  8.  miesta za sebou zanechal kinohity Fantastické zvery a ich výskyt, všetky diely Harryho Pottera, či „bondovku“ Spectre a mnohé iné....

Úspešnú návštevnosť komentuje i producent film Milan Stráňava: To, že diváci chodia na film Únos a že sa rozpútala debata o tejto téme, je veľká satisfakcia... Ďakujem všetkým za priazeň.

Film sa realizoval v produkcii Milana Stráňavu a jeho spoločnosti JMB FILM & TV PRODUCTION, S.R.O., vznikol s finančnou podporou Audiovizuálneho fondu.  Únos na Slovensku distribuuje spoločnosť Continental film.

Film mal premiéru 2.marca 2017

V hlavných úlohách účinkujú:  Rebeka Poláková, Maroš Kramár, Milan Ondrík, Dano Heriban, Ingrid Timková, Tomáš Hanák, Juraj Hrčka a ďalší.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie