Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ryan Gosling si zahrá prvého človeka na Mesiaci - Neila Armstronga!
Zdielať na

Ryan Gosling si zahrá prvého človeka na Mesiaci - Neila Armstronga!

Režisér Damien Chazelle a herec Ryan Gosling si spolu zrejme výborne rozumejú, pretože po mega úspešnom La La Lande plánujú spolupracovať aj na ďalšom projekte. Reč je o životopisnom filme o Neilovi Armstrongovi, v ktorom si obľúbený herec zahrá hlavnú úlohu.

Herec Ryan Gosling po propagácii cenami ovenčeného La La Landu rozhodne neplánuje zaháľať. Každým rokom jeho kariéra stúpa čoraz vyššie ku hviezdam a tentoraz sa to stane doslovne. Herec si totiž zahrá hlavnú úlohu v pripravovanom životopisnom filme First Man, o Neilovi Armstrongovi- americkom astronautovi a prvom človeku, ktorý vstúpil na povrch Mesiaca.

Premiéra filmu First Man je naplánovaná na október budúceho roku. Réžie sa ujme Damien Chazelle, ktorého La La Land vyniesol na režisérsky piedestál. Filmár zaň získal Oscara, a to nielen za réžiu. Je teda viac než isté, že sa filmoví fanúšikovia majú na čo tešiť.

Podľa The Hollywood Reporter bude film akousi kronikou misie NASA, ktorej úlohou bolo po prvý raz vyslať človeka na Mesiac. Film sa bude zameriavať výslovne na Armstrongove skúsenosti z rokov 1961 až 1969, ktoré famózne ukončil prvým krokom na povrchu Mesiaca.

Niet pochýb, že Gosling rozhodne má herecké schopnosti na to, aby si mohol zahrať ikonického amerického superhrdinu, hoci by nemuselo byť na škodu, keby existovala aj určitá fyzická podoba medzi týmito dvomi osobnosťami. Ryan Gosling je však dostatočne skúsenou a zároveň mimoriadne obľúbenou hereckou osobnosťou, takže je viac než isté, že svojím účinkovaním vo filme rozhodne dokáže zabezpečiť preplnené kinosály po celom svete. A ktovie, možno vďaka tejto úlohe konečne dosiahne pomyselný hviezdny vrchol v podobe oscarovej ceny. Fanúšikovia by ju tomuto sympatickému hercovi určite s nadšením dopriali. 

Najčítanejšie