Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Už čoskoro sa dozvieme, kto si v Deadpool 2 zahrá postavu Cablea. Bude to Brad Pitt?
Zdielať na
Novinky

Už čoskoro sa dozvieme, kto si v Deadpool 2 zahrá postavu Cablea. Bude to Brad Pitt?

Zdroj: profimedia.sk

Ide, zdá sa, do tuhého. O pár týždňov sa fanúšikovia Deadpoola konečne dozvedia meno herca, ktorý získa rolu Cablea. Páčil by sa vám Brad Pitt alebo Michael Shannon?

Natáčanie sa ešte ani nezačalo a milovníci uleteného Deadpoola sa už nevedia dočkať premiéry dvojky. Niet sa čo čudovať. V médiách sa totiž neustále objavujú nové pikošky ohľadom spomínaného pokračovania.

Deadpool 2

Deadpool 2

Facebook

​Začiatkom marca nám ponúkli nový trailer a iba nedávno sme sa dozvedeli, že v úlohe Domino sa objaví vychádzajúca hviezda Zazie Beetz, ktorá porazila slávnejšie kolegyne Janealle Monae a Kerry Washington. Momentálne sa špekuluje o tom, ktorý herec bude stvarňovať postavu Cablea. Až doteraz bol horúcim favoritom Michael Shannon. Jeho herecký kredit neustále stúpa a na konte má aj nomináciu na Oscara.

No ani toto meno nie je definitívne, pretože do hry údajne vstúpil aj Brad Pitt. Ten práve dokončuje filmovanie World War Z 2 a je možné, že producentom Deadpoola 2 pri konečnom výbere riadne zamotá hlavy. Je to ešte stále veľká hviezda a magnet na divákov. Čo si myslíte vy? Bol by Brad dobrou voľbou na úlohu Cabla?

ISIGA

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie