Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mila Kunis si zahrá v novej komédii! Budeme ju počuť hovoriť po rusky?
Zdielať na
Novinky

Mila Kunis si zahrá v novej komédii! Budeme ju počuť hovoriť po rusky?

Americká herečka ukrajinského pôvodu momentálne rokuje o účinkovaní v šialenej komédii The spy who dumped me! (Špión, ktorý ma odkopol!).

Milena odišla z Ukrajiny do USA spolu s celou svojou rodinou, keď mala 7 rokov. Práve to naštartovalo jej úspešnú hereckú kariéru (na konte má vyše 30 filmových úloh). V americkej talk show Conan sa však priznala, že aj keď sa po rusky dohovorí, nevie čítať azbuku. Tu je dôkaz :-)

​V novej snímke, bohužiaľ, nebudeme počuť jej ruštinu.  Čo však vieme, je to, že si tam zahrá najlepšiu kamarátku Kate McKinnon, ktorú slovenskí diváci mohli vidieť predovšetkým v komédii Macík 2. V Amerike je známa najmä vďaka svojej sketchovej tvorbe a účinkovaniu v zábavnej show Saturday night live.

Kate McKinnon

Kate McKinnon

profimedia

​Zaujímavé je, že názov „The spy who dumped me!“ je prevzatý z desiateho filmu zo série James Bond „The spy who loved me!“, kde sa objavovala postava ruského agenta. Keďže aj niektoré scény z nového formátu by sa mali natáčať v Rusku, je možné, že Mila nakoniec využije svoj rodný jazyk.

Vo filme by sa mali Kunis a McKinnon náhodne zapliesť do medzinárodnej misie, na ktorej sa zúčastnil aj bývalý partner jednej z nich. Ten krátko po tom, ako svoju partnerku „odkopne“ zomiera, a tak sa spomínanú misiu rozhodnú kamarátky dokončiť na vlastnú päsť. Film bude režírovať Susanna Fogel a natáčať sa začne už počas tohto leta. O ďalších podrobnostiach vás budeme v Kinosále informovať. 

Zdielať na

Najčítanejšie