Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Objaví sa Colin Farrell v hranej rozprávke Dumbo?
Zdielať na

Objaví sa Colin Farrell v hranej rozprávke Dumbo?

Zdroj: ISIFA

Štúdio Disney sa po najnovšej adaptácii Kráska a zviera púšťa do ďalšieho hraného remaku. Rozprávka Dumbo sa začne nakrúcať už čoskoro a k potvrdeným hereckým hviezdam Eve Green a Dannymu DeVitovi sa pravdepodobne pridá aj Colin Farrell.

Pôjde o hranú adaptáciu animovanej klasiky z roku 1941. Momentálne sa tvorcovia filmu venujú hereckému kastingu, nakrúcať by sa malo začať v najbližších mesiacoch. Ak všetko dobre dopadne, Colin Farrell sa pridá do tímu k už potvrdeným hercom Eve Green a Dannymu DeVitovi. Réžie filmu sa ujme Tim Burton, ktorý má s rozprávkovým svetom nemalé skúsenosti. Za sebou má skvelé projekty ako napríklad Nožnicovoruký Edward, Ospalá diera, Charlie a továreň na čokoládu, Mŕtva nevesta Tima Burtona alebo Alica v krajine zázrakov. 

Profimedia

Farrell má už so spoluprácou s Disneyho štúdiom skúsenosti, zahral si veselého a prívetivého otca mladej Mary Poppins vo filme Zachráňte pána Banksa z roku 2013. V novom filme Dumbo pravdepodobne zaujme rolu Holta, ovdoveného otca dvoch detí z Kentucky. Herečka Eva Green by si mala zahrať Colette, artistku, ktorá pracuje pre zlovestného cirkusového záporáka Vandemera (táto postava stále nie je herecky obsadená), zatiaľ čo Danny DeVito má hrať postavu Mediciho, muža, ktorý prevádzkuje menší cirkus.

Profimedia

Scenáru k hranému remaku Dumbo sa ujme Ehren Kruger. Originálna verzia tejto disneyovky rozpráva príbeh o milom sloníkovi z cirkusu, ktorý má priveľké uši. Tie sú síce často zdrojom posmeškov, no Dumbo sa naučí spôsob, ako ich využiť vo svoj prospech.​​ Fanúšikovia Colina Farrella môžu mať tento rok až dvojnásobnú radosť. Herec sa objaví na filmovom plátne v našich kinách už v júli vo filme Sofie Coppoly, Oklamaný. Zahral si tiež v snímke The Killing of a Sacred Deer, ktorá by sa po prvý raz mala objaviť na tohtoročnom Cannes. Naposledy sme ho mohli vidieť vo filmoch Fantastické zvery a ich výskyt a Homár.

joj.sk

Najčítanejšie