Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Nicole Kidman s modrinami! Je obeťou domáceho násilia?
Zdielať na
Novinky

Nicole Kidman s modrinami! Je obeťou domáceho násilia?

Zdroj: profimedia

Hollywoodsku hviezdu odfotili s modrinami po celom tele. A ona bez váhania priznala, že ich má na svedomí jej agresívny manžel Perry Wright.

Našťastie ani modriny, ani agresivita v domácnosti Kidman/Urban nehrozia. Reč je totiž o natáčaní vypätých scén zo seriálu Veľké Malé Klamstvá, podľa úspešnej knižnej predlohy Liane Moriarty. Miniséria, v ktorej účinkujú aj Reese Witherspoon a Laura Dern, sa vysiela od 19. februára a nie je v ňom núdza o scény z reálneho života. A niektoré sú skutočne drsné. Nicole hrá v seriáli Celeste Wright, ktorá je uväznená v nefunkčnom manželstve a je zároveň obeťou fyzického týrania jej neurotického manžela. Toho si zahral fešný Alexander Skarsgard a Nicole si spoluprácu s ním mimoriadne pochvaľuje. No, ako pre časopis VULTURE upresnila: " Natáčať tieto scény bolo skutočne náročné. Niektoré sú veľmi, veľmi násilné. Fyzicky som trpela. Bolelo ma celé telo. A keď som odišla z pľacu domov, cítila som sa zle, psychicky. Nemohla som sa s nikým rozprávať, iba som sedela a mlčala. Tieto scény sú však veľmi dôležité, pretože mnoho žien týmto peklom žije. Je potrebné na to poukázať, aj v kinematografii."

Nicole Kidman, Alexander Skarsgard

Nicole Kidman, Alexander Skarsgard

HBO

Nicole Kidman je šťastne vydatá za country hviezdu Keitha Urbana a majú spolu dve dcéry.

Nicol Kidman a Keith Urban s dcérami

Nicol Kidman a Keith Urban s dcérami

profimedia

A darí sa jej aj pracovne. Za zmienku stojí skvelý titul LION, v ktorom hrala adoptívnu matku hlavného hrdinu, Sue Brierley. Kidmanovej herecký výkon chytil za srdce mnohých divákov. Nicole, ktorá je aj v skutočnom živote dvojnásobnou adoptívnou matkou, vysvetlila, že túto úlohu prijala práve preto. Tento film je vraj herečkiným vyznaním pre jej dve, dnes už dospelé, deti. Connor a Isabella žili po rozvode s Tomom Cruisom. V médiách sa dokonca uvádzalo, že Nicole sa vzdala kontaktu s nimi. 

V kinách ju už čoskoro uvidíme v životopisnom filme o kartografičke Gertrude Bell s názvom Kráľovná púšte. Pred pár dňami predstavil režisér Werner Herzog aj prvý trailer k filmu, ktorý sa do kín dostane čoskoro.

Zdielať na

Najčítanejšie