Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Máte radi klaunov? Kráľ hororu Stephen King a jeho Pennywise váš názor radi zmenia
Zdielať na
Novinky

Máte radi klaunov? Kráľ hororu Stephen King a jeho Pennywise váš názor radi zmenia

Zdroj: Warner Bros

Beštiálny netvor pod maskou klauna sa pomaly a potichu zakráda na plátna kín. A do vašich zlých snov! Trúfnete si na nový remake hororu TO?

Ak znie vaša odpoveď kladne, čítajte ďalej. A ak aj potom trváte na svojom, pozrite si temný trailer, z ktorého tuhne krv. Ak sa ani potom nerozbehnete skontrolovať, či máte na dvakrát zamknuté dvere, ste neskutočne odvážni.

Horor TO

Horor TO

Warner Bros

Mestečko Derry v štáte Maine je idylickým miestom pre všetkých, najmä mladé rodiny s malými deťmi. No iba do chvíle, kým sa deti, jedno po druhom, nezačnú strácať. Nad mestečkom sa totiž vznáša zlá sila! Toto zlo však nemá konkrétnu formu a už celé storočia unáša a vraždí deti. Je ním, v jednej z jeho podôb, desivý klaun Pennywise, ktorého si v novej filmovej verzii zahrá Bill Skarsgard.
Na tento remake sme si museli počkať 27 rokov (berieme do úvahy 2-dielny televízny film z roku 1990). Ako už trailer nasvedčuje, oplatilo sa! Sám King neskrýval nadšenie z tejto literárne vernej verzie svojho kultového hororu, ktorý desí čitateľov od roku 1986. Režisér Andres Muschietti bol pri produkcii filmu natoľko precízny, že dodržal aj označenia názvov ulíc. Film sa začína slávnou scénou chlapčeka Georgieho a jeho papierovou lodičkou, ktorá mu odpláva do kanála. " Chcel by si späť lodičku, Georgie?" zaznie spoza mreží...
Horor To

Horor To

Warner Bros

Premiéra hororu TO je v našich kinách naplánovaná na 8. septembera. A pre tých statočných z vás je tu nový trailer!

Zdielať na

Najčítanejšie