Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Fanúšikovia Rýchlo a zbesilo na štart! Už o týždeň budú Vin Diesel a jeho kamoši opäť trhať asfalt.
Zdielať na
Novinky

Fanúšikovia Rýchlo a zbesilo na štart! Už o týždeň budú Vin Diesel a jeho kamoši opäť trhať asfalt.

Zdroj: cinemart.sk

Konečne je to tu! Už iba sedemkrát sa vyspíme a ide sa do kina! Premiéru ôsmej časti s názvom The Fate of the Furious očakávajú nažhavení fanúšikovia po celom svete. Podarí sa Dieselovi prekonať rekordný úspech sedmičky?

Adrenalínová kultovka milovníkov silných strojov, sexi kočiek, šialených naháňačiek a driftovania je späť. Už po ôsmy raz nám Dominic Dom Toretto (Vin Diesel) naservíruje akčnú pecku, v ktorej nebude núdza ani o poriadnu drámu. Dom sa totiž stane obeťou vydierania nebezpečnej hackerky Cipher (Charlize Theron).

Charlize Theron

Charlize Theron

cinemart.sk

Opustí preto nielen Letty (Michelle Rodriguez), ale aj celú svoju 'rodinu'. Naštastie sa Hobbs (Dwayne Johnson) ujme jej vedenia. Do partie, napriek svojej vôli, prijme aj zákeráka Deckarda Shawa (Jason Statham). Spoločne s nimi si užijeme nadupané scény z horúcej Kuby, mrazivého Islandu a preplnených ulíc New Yorku. Na túto zbesilú, 136 minútovú jazdu je rozumné sa pripútať, nemyslíte?
Rýchlo a zbesilo 8

Rýchlo a zbesilo 8

cinemart.sk

Rýchlo a zbesilo 8

Rýchlo a zbesilo 8

cinemart.sk

Hrajú: Vin Diesel, Dwayne Johnson, Jason Statham, Charlize Theron, Kurt Russell, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Scott Eastwood a Helen Mirren.

P.S. 1. Ak sa chcete dozvedieť viac o pikoškách z natáčania osmičky, pozrite si o týždeň, 13. apríla, nové vydanie našej relácie KINOPREMIÉRY;)

P.S. 2. V redakcii sme už rozbehli pátranie po šťavnatých informáciách o Rýchlo a zbesilo 9 (premiéra 19.4.2018) a 10 (premiéra 2.4.2021). Tipnite si, kto možno ožije?

Tip: V trojke zhorel uprosted Tokia v aute:(((

Aj keď je zrejme príliš skoro na oslavy, je veľmi pravdepodobné, že pohodový frajer Han sa vráti. Tak to aspoň vidí scénarista ostatných šiestich častí Rýchlo a zbesilo, Chris Morgan. V rozhovore naznačil toto:„Je zvláštnou zhodou, že sa ma pýtate práve na Hana (Sung Kang). Ja sám som nad ním v poslednej dobe často premýšľal. Rád by som našiel spôsob, ako ho opäť oživiť. Sung je jedným z mojich najobľúbenejších hercov. Dajme tomu čas, no nevylučujem to.”

Sung Kang

Sung Kang

profimedia.sk

Zdielať na

Najčítanejšie