Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Akčný hrdina Jeremy Renner v Karlových Varoch dokázal, že nie je žiadna krehotinka!
Zdielať na

Akčný hrdina Jeremy Renner v Karlových Varoch dokázal, že nie je žiadna krehotinka!

Zdroj: Mária Savkaničová

Jeremy Renner navštívil filmový festival v Karlových Varoch pri príležitosti prevzatia ceny prezidenta festivalu. Na festival dorazil aj napriek zlomeninám oboch rúk, ktoré utrpel pri nakrúcaní nového filmu Avengers: Infinity War! Bolesť však vôbec nedával najavo a festivaloví návštevníci si ho mohli užiť pri diskusii po filme.

V Karlových Varoch predstavil svoj nový film Wind River, v ktorom opäť spolupracoval s hereckou kolegyňou Elizabeth Olsen.

Jeremy a Elizabeth vo filme Wind River

Jeremy a Elizabeth vo filme Wind River

Film 44

Jeremyho môžete poznať z viacerých kasových trhákov, ako napríklad Hurt Locker (Smrť čaká všade), Mission Impossible, Arrival alebo Bournov odkaz.
Herec Jeremy Renner prichádza na festival

Herec Jeremy Renner prichádza na festival

Mária Savkaničová

Wind River je film o stopárovi Corym, ktorý v opustenej krajine nájde mŕtve dievča. Neskôr začne pomáhať s vyšetrovaním agentke FBI, ktorá však na drsné tamojšie podmienky nie je zvyknutá. Film inšpirovanými skutočnými udalosťami je obrazom spôsobu života pôvodných obyvateľov Ameriky a ukazuje, s akými problémami sa musia denne vyrovnávať.


Renner priznal, že podmienky, v ktorých členovia štábu pracovali neboli vždy ideálne, no nakrúcanie si užil:

„Veľa ľudí ma pozná ako akčného hrdinu, no ja si tak nevnímam. Tento nový film bol pre mňa výzva. Rád som si zahral otca, pretože len prednedávnom som sa sám stal otcom a mám dcéru.“

Daniela Slávová

O svojej dcére, ktorá má 4 roky, rozprával trochu viac. Voľný čas s ňou trávi pri animovaných filmoch, hrách alebo piane. Považuje sa celkom za zábavného, pobaviť dcérku by tým pádom nemal byť problém a my z redakcie to podľa vystupovania na tlačovej konferencii môžeme len potvrdiť;)

Text: Lucia Harbuľáková

Najčítanejšie