Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Režisér Peter Bebjak po bratislavskej premiére: Nakrúcanie filmu Čiara bola radosť!
Zdielať na
Novinky

Režisér Peter Bebjak po bratislavskej premiére: Nakrúcanie filmu Čiara bola radosť!

Slovenská premiéra filmu Čiara sa konala vo veľkom štýle a nemohli chýbať ani prominentní hostia, skvelá hudba a pohostenie. Tak, ako to k slovensko-ukrajinskému filmu patrí. Na premiéru v Bratislave prišlo až 1200 divákov, ktorí zaplnili 8 kinosál!

​Na festivale v Karlových Varoch získal režisér Peter Bebjak ocenenie Krištáľový glóbus, ktoré si priniesol aj na bratislavskú premiéru.

Profimedia

​Ako sám povedal, cena patrí všetkým, ktorí sa na filme podieľali. Súdržnosť tvorcov filmu je vidieť aj z ich priateľského a pohodového prístupu. Na premiére nechýbal ani Ivan Tásler, ktorý sa spolu s Ondrejom Kandráčom postaral o titulnú pieseň k filmu, Hej, sokoly!

archiv IMT Smile

V Bratislave sa stretla takmer celá delegácia filmu. Z hlavného obsadenia chýbala len Zuzana Fialová, filmová manželka predstaviteľa hlavnej úlohy Tomáša Maštalíra. Afterpárty sprevádzala živá hudba v podaní východniarskych ľudových spevákov a trvala do skorého rána. 28. júla bude mať film svoju premiéru aj v Michalovciach. Viac zo slovenskej premiéry sa dozviete vo videu.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie