Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Chris Hemsworth dal jasnú odpoveď! Hrozí koniec jedného superhrdinu?
Zdielať na
Novinky

Chris Hemsworth dal jasnú odpoveď! Hrozí koniec jedného superhrdinu?

Pred siedmimi rokmi sme spoznali Chrisa Hemswortha ako mocného boha Thora. Odvtedy sme ho mali možnosť vidieť v tejto úlohe až šesťkrát. Ďalšie dva filmy sú na ceste. Jeden z nich bude v kinách dokonca už tento rok. Uvidíme však austrálskeho herca v tejto role aj naďalej?

Tento 34-ročný herec sa pre USA Today vyjadril, že zmluvne je jeho postave koniec. „Nebudem naďalej hrať túto úlohu, dodal jednoznačne. Vyjadril sa, že mu to pripadalo ako nekonečná vec, ktorej je nateraz potenciálne koniec. Chris oslávil s režisérom filmu Thor: Ragnarok Nový rok a počas večera vraj padali rôzne návrhy na možné pokračovanie. Týmto Chris priznal, že Thor pre neho nie je úplne uzavretá kapitola. Natáčaním zatiaľ nepomenovaného filmu o Avengeroch, ktorý by mal byť v poradí štvrtý, pre neho ako herca síce zmluva končí, no je tu ešte priestor na možnú dohodu medzi ním a štúdiom Marvel. Herec sa priznal, že počas nakrúcania si stihol z pľacu zobrať domov minimálne päť Thorových kladív Mjolnir, ktoré sa náhodne potulujú po jeho dome.

Thor: Ragnarok

Zdá sa, že Chris nebude mať problém naplniť svoj program ani bez Marvelu. Momentálne ho budeme mať možnosť vidieť vo filme 12 Strong, v ktorom si po jeho boku zahrala jeho o sedem rokov staršia manželka Elsa Pataky, s ktorou má tri deti. Ďalej sa objaví v pokračovaní zatiaľ nepomenovaného Star Trek filmu, ktorý by mohol mať premiéru tento rok.

TRAILER 12 Strong

Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie