Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Herec na pokraji nervového zrútenia! Sú obvinenia zo sexuálneho zneužívania pravdivé?
Zdielať na
Novinky

Herec na pokraji nervového zrútenia! Sú obvinenia zo sexuálneho zneužívania pravdivé?

Zdroj: cbs8.com

James Franco bol počas noci, keď vyhral Zlatý Glóbus za film The Disaster Artist, obvinený z pokrytectva. Keď mal na svojom obleku pripnutú sponu podporujúcu organizáciu proti sexuálnemu obťažovaniu, niektoré jeho študentky a kolegyne opísali na sociálnej sieti Twitter svoje zážitky s týmto hercom. Tie odhalili jeho hrubé správanie!

V talk show Setha Meyersa označil 39-ročný herec obvinenia ako nepresné a doteraz ich popiera. Sponu mal vraj pripnutú preto, že chce, aby sa o sexuálnom násilí rozprávalo. Jedna z piatich žien, ktoré obvinili Jamesa na Twitteri, svoju výpoveď zo sociálnej siete stiahla. James uviedol, že síce s ňou má dobré vzťahy a mal možnosť ju kontaktovať, neurobil tak.

James Franco

James Franco

profimedia

V roku 2014 herec priznal, že sa snažil stretnúť so 17-ročným dievčaťom v hotelovej izbe, pričom jej vek poznal. Vtedy na Instagrame reagoval príspevkom s popisom: Dúfam, že rodičia držia svoje teenagerky odo mňa ďaleko.

lifeandstylemag.com

​Momentálne však nemá chuť ohľadom situácie žartovať. Jemu blízke zdroje tvrdia, že si zmenil telefónne číslo, vyzerá ako keby pár dní nespal a je z celej situácie veľmi otrasený. Rozhodol sa však zúčastniť na nedávnom odovzdávaní cien SAG, kde bol nominovaný za svoj herecký výkon, no na červenom koberci sa neukázal. Na odovzdávanie prišiel so svojou priateľkou Isabel Pakzad.

Nie všetci sú však presvedčení o Jamesovej nevine. Magazín Vanity Fair ho hneď po znesení obvinení digitálne vymazal zo svojej obálky, na ktorej sa objavili aj iné hviezdy, ktoré aktívne bojujú proti zneužívaniu.

Autorka: Lucia Harbuľáková 

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie