Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Tvorcovia seriálu Hra o tróny sa chystajú na ďalší veľký projekt!
Zdielať na
Novinky

Tvorcovia seriálu Hra o tróny sa chystajú na ďalší veľký projekt!

Zdroj: Instagram

Výhercovia Emmy, scenáristi a producenti seriálu Hra o tróny - David Benioff a D.B. Weiss, dokázali vo svete vyvolať ošiaľ ako nikto iný. Tak ako sme u nich už zvyknutí, nachystali si pre nás veľké prekvapenie!

hollywoodreporter.com

​O ich dejových líniách sa rozpráva ešte dlho po odvysielaní a ako pracovnej dvojici im to funguje perfektne. Diváka vedia prekvapiť a šokovať, niekedy až príliš. Podľa najnovších informácií podpísali zmluvu so štúdiom Lucasfilm.

Budú sa totiž podieľať na písaní novej trilógie zo Star Wars sveta, ktorá však nebude nadväzovať na doteraz známe filmy. Ide o úplne novú dejovú líniu. V súčasnosti sa natáčajú posledné časti Hry o tróny, čo znamená, že ponuka prišla v správnu chvíľu.

starwars.com

„David a Dan sú jednými z najlepších scenáristov dneška,“ povedala Kathleen Kennedy, prezidentka Lucasfilmu. „Ich riadenie zložitých postáv, hĺbky príbehu a tvorby bohatej mytológie vylepší Star Wars neuveriteľným spôsobom,“ dodala.


Je hneď niekoľko dôvodov prečo sú práve títo scenáristi excelentným výberom štúdia. Okrem toho, že sú zohratou dvojicou a stále majú v zálohe nejaké prekvapenie, sú zameraní skôr na praktické a realistické efekty, čo pri Star Wars: Sila sa prebúdza, uprednostnil aj režisér J.J. Abrams. Divákovi vedia priniesť zážitok z kinematografie a ich akčné scény v seriáli sú častokrát lepšie ako u mnohých filmoch v kinách.

toledoblade.com

Film už pozná aj svojho režiséra. Bude ním Rian Johnson, ktorému zverili do rúk aj film Star Wars: Poslední Jediovia. Zatiaľ však dátum premiéry istý nie je, no natáčať sa má začať hneď po uvedení deviatej časti tejto série do kín.


Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie