Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Syn Pamely Anderson zmlátil svojho otca! Čo je za tým? Budete prekvapení!
Zdielať na

Syn Pamely Anderson zmlátil svojho otca! Čo je za tým? Budete prekvapení!

Zdroj: t-online.de

Tommy Lee a Pamela Anderson sa v roku 1995 zosobášili len po 4 dňoch od ich zoznámenia. V roku 1998 šiel Tommy na 6 mesiacov do väzenia za napadnutie Pamely. Po tom nasledoval ihneď rozvod.

Pamele ostali len modriny a strach o jej dvoch synov – Dylana a Brandona. Napriek tomu, že sa po prepustení Tommyho z väzenia k sebe vrátili a žili spolu až do roku 2001. Kvôli deťom sa to rozhodli skúsiť aj v roku 2008, no zase to nefungovalo.

Pamela a Tommy v roku 2015

Pamela a Tommy v roku 2015

people.com

Tommy mal neustále problémy so zákonom, naposledy v roku 2007, keď ho zatkli na MTV Video Music Awards za napadnutie speváka Kida Rocka, Pamelinho bývalého manžela. Vyše 10 rokov sme o ňom takmer nepočuli. Až doteraz.

Tommy na svojom Twitteri pridal príspevok, v ktorom stojí: „Moja snúbenica a ja sme ležali v posteli, keď môj syn vtrhol do našej spálne a napadol ma. Požiadal som ho, aby odišiel a on ma zrazil na zem, pričom som upadol do bezvedomia a on utiekol pred políciou.“

Neskôr pridal fotku, na ktorej je zreteľne vidieť jeho zranenie. Fotku okomentoval slovami: „Moje srdce je zlomené. Dávate deťom všetko, čo by len chceli a oni sa obrátia proti vám.“

shared.com

​Syn Brandon vydal vyhlásenie, v ktorom vysvetlil, že celý incident nastal pre závislosť jeho otca. „Som zničený z udalostí, ktoré sa posledné dni stali. Snažil som sa, aby prestal piť, no nikdy sa to nepodarilo. Pre svojho otca si želám, aby úplne vytriezvel a pochopil, že ide o súkromnú záležitosť, ale po jeho obvinení na sociálnych sieťach, som musel podať toto vyhlásenie,“ povedal 21-ročný Brandon.

Pamela priznala, že Brandon chcel pozvať Tommyho priateľov, ktorí mu mali prehovoriť do duše, aby skoncoval s alkoholom. Tvrdí, že Tommy v ich rodine spôsobil už veľa smútku. Podľa nej navyše žiarli na ich syna pre jeho talent a krásu, odkedy sa narodil. Považuje ho za chorého a označuje ho za narcisa a psychopata. 

„Ešte stále si nevie priznať vinu za to, čo mi v minulosti urobil. Brandon mu vrazil do nosa za všetkých nás, ktorých zranil a Tommy sa teraz cíti ponížený a pokúša sa ho zničiť. Je to diabol. Je to choroba z alkoholizmu,“ obránila svojho syna Pamela.

Zatiaľ pre tieto udalosť nikoho nezatkli a stále prebieha vyšetrovanie. Tommy trvá na svojej výpovedi, vzhľadom na to, že sa Brandon odmietol verejne ospravedlniť.

Najčítanejšie