Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Je to možné? Brad Pitt vraj neplatí žiadne alimenty na svoje deti!
Zdielať na

Je to možné? Brad Pitt vraj neplatí žiadne alimenty na svoje deti!

Zdroj: clickondetroit.com

Najnovšie papiere zo súdu dokazujú, že Angelina a Brad majú medzi sebou ešte väčšie nezhody, než pred rozvodom.

V dokumentoch, ktoré prednedávnom dorazili na súd Angelina tvrdí, že jej bývalý manžel, Brad Pitt, neplatí žiadne "zmysluplné" výživné pre ich šesť detí - Maddoxa, Paxa, Zaharu, Shilona, Knoxa a Vivienne. Po roku a pol žiada Angelina o súdny príkaz na platenie výživného. 

travelandleisure.com

"Pitt má povinnosť platiť výživné. Od odlúčenia nezaplatil nič," povedala Angelinina právnička. V dokumente však nestojí, čo Angelina pod "zmysluplným výživným" myslí. 

Blízky zdroj tvrdí, že Brad podporuje svoje deti, čomu nasvedčuje aj výpis, na ktorom stojí, že Brad prispel 1,3 miliónom dolárov a požičal Angeline ďalších 8 miliónov na kúpu nového domu. Angelinina zástupkyňa povedala médiám, že jej krok má uzavrieť toto manželstvo spôsobom, ktorý vyčistí cestu do ďalšej etapy ich života a umožní jej aj Bradovi, aby sa zaviazali svojim deťom. 

pinterest.com

Obaja však patria medzi najlepšie zarábajúcich hercov Hollywoodu. To, že sa hádajú o peniaze len dokazuje, že medzi sebou majú nedoriešené veci, ktoré sa snažia riešiť týmto spôsobom. Po rozvode sa rozhodli ostať spoluvlastníkmi ich vinárstva, ktoré ostalo ako ich jediný spoločný majetok. V júni súd vyhlásil, že Angeline môže odobrať možnosť rozhodovať o deťoch, ak si nevylepší vzťah s Bradom. Súdny príkaz stanovil, že Brad môže s deťmi tráviť viac času, má neobmedzený prístup čo sa týka telefonovania a ďalšie veci, ktoré vylepšia jeho komunikáciu s deťmi. Najstarší syn Maddox tieto pravidlá dodržiavať nemusí, nakoľko už má 17 rokov. Práve kvôli Maddoxovi sa na povrch dostali skutočnosti, ktoré donútili Angelinu rozviesť sa s Bradom. Išlo o Bradovu a Maddoxovu hádku v lietadle, pri ktorej bol Brad po vplyvom alkoholu. Po tejto udalosti sa Brad alkoholu nadobro vzdal. 

Ich rozvod však nie je ani zďaleka na konci. Hlavným problémom pri dohode sú, samozrejme, deti a financie. 

Najčítanejšie