Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Richard Gere je na prahu 70tky šťastnejší, ako kedykoľvek predtým! Čo je za tým?
Zdielať na

Richard Gere je na prahu 70tky šťastnejší, ako kedykoľvek predtým! Čo je za tým?

Zdroj: Facebook

Richard Gere o chvíľu oslávi 69 rokov, no vyzerá to tak, že má aj iné dôvody na oslavu.

Hviezda Pretty Woman a jeho čerstvá manželka Alejandra Silva Gere, 35-ročná publicistka a aktivistka so španielskymi koreňmi, očakávajú svoje prvé spoločné dieťa.

https://www.instagram.com/p/Bjo_c2OD-Le/?taken-by=alejandragere

Napriek tomu, že to zatiaľ samotný herec nepotvrdil, podľa mnohých amerických magazínov je táto informácia určite pravdivá. Koniec-koncov, Gere sa na adresu svojho súkromia nerád vyjadruje a aj o svadbe, ktorá bola v apríli tohto roku mlčal.

Ak je to však pravda, stane sa z nich 5-členná rodina. Herec je už otcom 18-ročného syna Homera, ktorého má so svojou druhou manželkou Carey Lowell a Alejandra má so svojim bývalým manželom 5-ročného syna Alberta.

​Po tom, čo sa Gere oženil, jeho známy uviedol, že je v druhej polovici svojho života oveľa šťastnejší, pretože je spokojný, sebavedomý a robí to, čo má rád.

Títo dvaja sa prvýkrát stretli pred takmer dvadsiatimi rokmi. V tomto čase bola Alejandra tínedžerkou. Gere si na nakrúcanie televíznej reklamy požičal od jej otca loď. Dokopy sa však dali až v roku 2014.

Gere bol predtým ženatý dvakrát, v rokoch 1991 až 1995 bol manželom Cindy Crawford a v rokoch 2002 až 2016 Carey Lowell. Obe manželstvá trvali len 4 roky a preto mu držíme palce, aby to tak nedopadlo aj po tretí raz ;-)

Najčítanejšie