Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Všimli ste si ich? Toto je 5 vecí, ktoré odhalil trailer na film Avengers: Endgame!
Zdielať na

Všimli ste si ich? Toto je 5 vecí, ktoré odhalil trailer na film Avengers: Endgame!

Po dlhom čase sme sa konečne dočkali. Štúdio Marvel včera uverejnilo trailer na poslednú snímku Avengers.

Okrem toho, že v traileri konenčne vidíme aj celý názov filmu, ktorý je Avengers: Endgame, tak sa v ňom objavili aj staronové postavy. Fanúšikovia už stihli trailer riadne analyzovať a prišli na naozaj zaujímavé informácie, ktoré sú v ňom ukryté. 

1. Názov

Engame je názov, ktorý hádali fanúšikovia takmer hneď po tom, čo dopozerali snímku Avengers: Nekonečná vojna, ktorá bola prezentovaná ako koniec určitého príbehu. V skutočnosti sa však všetko ukáže až v Endgame. Toto slovo je v originálnych komiksoch spomenuté niekoľkokrát. Môže ísť tiež o názov skupiny hrdinov, ktorí sa snažia navrátiť späť všetko, čo Thanos urobil. Mnohí veria, že ho zastaví práve cestovanie v čase a tak sa pravdepodobne môžeme tešiť na návrat do predchádzajúcich filmov.

kotaku.com

2. Clintov návrat

Clint, nazývaný tiež Hawkeye, nám v Nekonečnej vojne chýbal. V traileri sa objavil s nevídanou zbraňou, a to s mečom. V skutočnosti však v komiksoch meč naozaj používa, keď sa neskôr stane Roninom. Celé je to veľmi dlhý a zamotaný príbeh. Je veľmi pravdepodobné, že počas Thanosovho vyhubenia polovice planéty prišiel Clint o časť rodiny a tak sa chystá na pomstu. 

polygon.com

3. Steve bez brady

Môže to síce vyzerať ako maličkosť, no to, že si Steve oholil svoju bradu môže znamenať, že zahodil status vyhnanca. Je to veľká škoda, pretože s bradou vyzeral naozaj dobre, no podstatnejšie je to, kde sa nachádzajú tí Avengeri, ktorí prežili. A nemyslíme tým miesto. Hovorí sa totiž, že Endgame by sa mohla odohrávať až rok, možno aj viac, po skončení Nekonečnej vojny. Čas bude pravdepodobne hrať veľkú úlohu.

mashable.com

4. Tony má Benatar 

Tonyho vidíme na začiatku traileru vo vesmírnej lodi Benatar, ktorú na Titane nechali Strážcovia galaxie. Nanešťastie netuší, ako ju ovládať, najmä pokiaľ ide o pohyb rýchlosťou svetla a tak má obavy, že na nej čoskoro umrie. Je tiež nejasné, či sa na lodi nachádza aj Nebula, avšak, je to málo pravdepodobné, pretože ona loď ovládať vie. V traileri tiež vidíme na neznámej vesmírnej lodi aj Steva a Natashu, no nie je jasné, či sa nachádzajú na Benatare alebo k nemu smerujú. Tonyho môže zachrániť aj Thor, či dokonca Captain Marvel. Stačí, že sa mu podarí odoslať svoje súradnice. 

nerdist.com

5. Scott utiekol z kvantovej oblasti

Asi najväčším prekvapením traileru je jeho koniec. Ak si ešte pamätáte zakončenie druhej časti Ant-mana, určite vás zaujíma, ako sa Scott dostal von z kvantovej oblasti, v ktorej ostal uväznený. Odpoveď však nepoznáme, no odhadujeme, že kvantová oblasť bude mať veľký význam pre všetkých Avengerov. 

polygon.com

Súvisiace články

Najčítanejšie